background

Game of Thrones Live

Concert Experience

-58 dagen -3 uren -57 minuten

Ziggo Dome, Amsterdam | Vandaag

Op maandag 21 mei komt de Live Concert Experience van Game of Thrones naar de Ziggo Dome!

Game of Thrones Live

Op maandag 21 mei komt de Game of Thrones Live Concert Experience naar de Ziggo Dome! Tickets zijn verkrijgbaar via Ticketmaster.

Let op!
Houd er rekening mee dat het tijdens dit evenement niet is toegestaan om rugtassen en/of weekendtassen mee naar binnen te nemen. Handtassen mogen wel naar binnen, indien zij niet groter zijn dan A4 formaat en niet dikker zijn dan 10 cm. Er kan gefouilleerd worden en tassen worden gecontroleerd. De organisatie doet er alles aan om eventuele wachtrijen tot een minimum te beperken. Wij vragen u om tassen thuis te laten en vragen om uw begrip en medewerking.

Het Game of Thrones® Live Concert Experience Featuring Ramin Djawadi brengt de wereld van Westeros in mei 2018 naar Europa. Wegens overweldigend succes is er ook een tweede tournee in Amerika toegevoegd, in de herfst van 2018. Het muzikale spektakel geeft fans van Game of Thrones de kans om componist Ramin Djawadi te bewonderen, die met een compleet orkest en koor de muziek brengt uit alle zeven seizoenen van de iconische HBO serie. Tijdens de nieuw aangekondigde data voor de Game of Thrones® Live Concert Experience Featuring Ramin Djawadi kan het publiek genieten van nieuwe muziek en beelden uit seizoen 7.

Deze event-agenda krijgen wij automatisch van de Ziggo Dome. Zeker weten of de info nog actueel is? Klik op de bestelknop bovenaan deze pagina.