background

GABBERS

Ali B, Martijn Koning, Najib Amhali en Roué Verveer

-19 dagen -4 uren -5 minuten

Ziggo Dome, Amsterdam | Vandaag

In 2018 keert Gabbers terug naar de Ziggo Dome in een nieuwe bezetting. Ali B, Martijn Koning, Najib Amhali en Roué Verveer zullen het publiek van de Ziggo Dome op 29 en 30 juni doen huilen van het lachen.

GABBERS

De Gabbers komen op 29 en 30 juni 2018 terug naar de Ziggo Dome! Tickets zijn verkrijgbaar via Paylogic. 

Vier top comedians in dé comedyshow van het jaar! Ditmaal in een nieuwe bezetting. Jandino, Philippe en Guido maken plaats voor niemand minder dan Ali B, Martijn Koning en Najib Amhali. Gabber-veteraan Roué Verveer is dit jaar ook weer van de partij. Tienduizenden bezoekers brachten de afgelopen jaren een bezoek aan Gabbers in de Ziggo Dome. Reden genoeg voor een nieuwe show in 2018!

Let op!
> Vandaag vindt het concert van Ed Sheeran plaats in de Johan Cruijff ArenA. Er wordt daarom drukte verwacht in het gebied. Plan je reis goed!
>Houd er rekening mee dat het tijdens dit evenement niet is toegestaan om rugtassen en/of weekendtassen mee naar binnen te nemen. Handtassen mogen wel naar binnen, indien zij niet groter zijn dan A4 formaat en niet dikker zijn dan 10 cm. Er kan gefouilleerd worden en tassen worden gecontroleerd. De organisatie doet er alles aan om eventuele wachtrijen tot een minimum te beperken. Wij vragen u om tassen thuis te laten en vragen om uw begrip en medewerking.

Deze event-agenda krijgen wij automatisch van de Ziggo Dome. Zeker weten of de info nog actueel is? Klik op de bestelknop bovenaan deze pagina.