Expeditie Robinson Finale

Expeditie Robinson Finale

Live in de Ziggo Dome

Ziggo Dome, Amsterdam | Vandaag

Op donderdag 20 december kun je de ontknoping van de finale van Expeditie Robinson live in de Ziggo Dome meemaken!

Expeditie Robinson Finale

Op donderdag 20 december kun je de spannende ontknoping van de finale van Expeditie Robinson live in de Ziggo Dome meemaken! De kaartverkoop is gestart via Paylogic.

BELANGRIJK! LET OP!
Aangezien het een live uitzending betreft, wil de organisatie je er op attenderen dat het belangrijk is om uiterlijk 20.00 uur aanwezig te zijn. Mocht je toch verlaat zijn, kijken ze met jou naar de mogelijkheden om de zaal binnen te komen. Helaas kunnen zij dan niet de door jouw gekochte plekken garanderen. Daarnaast brengen ze je graag op de hoogte dat het – vanwege de live uitzending – niet mogelijk is om tijdens de opnames eten en drinken te nuttigen in de zaal en van het toilet gebruik te maken. 

OPNAMES
Tijdens de show worden er beeld- en geluidopnames gemaakt. Bij het bezoek aan Expeditie Robinson ga je ermee akkoord dat deze rechtenvrij gebruikt mogen worden. Het is niet toegestaan zelf opnames te maken.

Let op!
Houd er rekening mee dat het tijdens dit evenement niet is toegestaan om rugtassen en/of weekendtassen mee naar binnen te nemen. Handtassen mogen wel naar binnen, indien zij niet groter zijn dan A4 formaat en niet dikker zijn dan 10 cm. Er kan gefouilleerd worden en tassen worden gecontroleerd. De organisatie doet er alles aan om eventuele wachtrijen tot een minimum te beperken. Wij vragen u om tassen thuis te laten en vragen om uw begrip en medewerking.

Samen met andere fans, de 21 expeditieleden, Dennis en Nicolette kun je de bloedstollende laatste proef bekijken. Ook zullen Famke Louise, Corry Konings, Josylvio, Jody Bernal en I Am Aisha optredens geven. Maar er staan ook nog andere verrassingsacts op de planning. Die worden later bekend gemaakt! 

{{ziggodome.feed.disclaimer}}