Enrique Iglesias

Enrique Iglesias

Live in de Ziggo Dome

Ziggo Dome, Amsterdam | Vandaag

Bijna precies 4 jaar na dato keert Enrique Iglesias terug naar de Ziggo Dome en wel op 9 november! Tickets zijn verkrijgbaar via Ticketmaster.

Enrique Iglesias

Bijna precies 4 jaar na dato keert Enrique Iglesias terug naar de Ziggo Dome en wel op 9 november! Tickets zijn verkrijgbaar via Ticketmaster. De organisator is MOJO.

Let op!
Houd er rekening mee dat het tijdens dit evenement niet is toegestaan om rugtassen en/of weekendtassen mee naar binnen te nemen. Handtassen mogen wel naar binnen, indien zij niet groter zijn dan A4 formaat en niet dikker zijn dan 10 cm. Er kan gefouilleerd worden en tassen worden gecontroleerd. De organisatie doet er alles aan om eventuele wachtrijen tot een minimum te beperken. Wij vragen u om tassen thuis te laten en vragen om uw begrip en medewerking.

Voorpret
Ben jij benieuwd waar de zwoele songs van Enrique Iglesias over gaan? Nolala zette het voor je op een rijtje!

Enrique Iglesias breekt na drie Spaanstalige albums wereldwijd door met zijn eerste Engelstalige album "Enrique". Daarop staan onder meer de hits Bailamos, Rhythm Divine en Could I Have This Kiss Forever met Whitney Houston. Sindsdien is hij niet meer uit de hitlijsten weg te denken met inmiddels 10 studioalbums en zijn meest recente singles Bailando, Subeme la Radio en het laatste nummer Move to MIAMI.

{{ziggodome.feed.disclaimer}}