Elton John

Elton John

Farewell Yellow Brick Road

Ziggo Dome, Amsterdam | 08 jun 2019

Elton John keert op 15 mei en 8 juni voor de laatste keer terug naar de Ziggo Dome als onderdeel van zijn 'Farewell Yellow Brick Road Tour'.

Elton John

Elton John keert op 8 juni en 15 mei 2019 terug naar de Ziggo Dome als onderdeel van zijn ‘Farewell Yellow Brick Road Tour’. Kaarten zijn verkrijgbaar via Ticketmaster

Met de drie jaar durende ‘Farewell Yellow Brick Road Tour’ neemt Elton John afscheid van het toerende leven.
“Live optreden vervult me, en ik ben dolgelukkig en vereerd dat ik nog steeds voor publiek over de hele wereld mag spelen”, zegt Elton. “Ik ben van plan mijn passie en creativiteit, waarmee ik fans decennialang heb vermaakt, mee te brengen op mijn laatste tournee. Ik zie ernaar uit om, nadat de tournee eindigt, dat hoofdstuk van mijn leven af te sluiten, afscheid te nemen van mijn toerende leven en meer tijd te besteden aan de opvoeding van mijn kinderen.”

De A10 is op 8 juni in één richting afgesloten (vanaf A4/A10 West, knp. De Nieuwe Meer tot aan de A2/A10 Oost, knp. Amstel). Maak gebruik van de A10 Noord of de A9.


Let op!
Houd er rekening mee dat het tijdens dit evenement niet is toegestaan om rugtassen en/of weekendtassen mee naar binnen te nemen. Handtassen mogen wel naar binnen, indien zij niet groter zijn dan A4 formaat en niet dikker zijn dan 10 cm. Er kan gefouilleerd worden en tassen worden gecontroleerd. De organisatie doet er alles aan om eventuele wachtrijen tot een minimum te beperken. Wij vragen u om tassen thuis te laten en vragen om uw begrip en medewerking.

{{ziggodome.feed.disclaimer}}