Don't Let Daddy Know

Don't Let Daddy Know

2019

Ziggo Dome, Amsterdam | Vandaag

Don't Let Daddy Know keert op 1 en 2 maart 2019 voor de 6e keer terug in de Ziggo Dome!

Don't Let Daddy Know

Don't Let Daddy Know keert op 1 & 2 maart terug naar de Ziggo Dome! De kaartverkoop is gestart via EventBrite. De organisator is E&A Events.
Dit is een 18+ evenement.

Na het grote succes van de uitverkochte jubileum editie vorig jaar in de Ziggo Dome, keert Don't Let Daddy Know terug naar de Ziggo Dome. Dit jaar zal Don't Let Daddy Know bestaan uit een geheel nieuwe productie met een indrukwekkend podium! Zaterdag betreden de volgende artiesten het podium: Don Diablo, Nicky Romero, Quintino, Coone, Third Party, Sem Vox en Todd Helder. Sunnery James & Ryan Marciano zijn de special guests deze avond!

Let op!
Houd er rekening mee dat het tijdens dit evenement niet is toegestaan om rugtassen en/of weekendtassen mee naar binnen te nemen. Handtassen mogen wel naar binnen, indien zij niet groter zijn dan A4 formaat en niet dikker zijn dan 10 cm. Er kan gefouilleerd worden en tassen worden gecontroleerd. De organisatie doet er alles aan om eventuele wachtrijen tot een minimum te beperken. Wij vragen u om tassen thuis te laten en vragen om uw begrip en medewerking.

{{ziggodome.feed.disclaimer}}