Dave Chappelle

Dave Chappelle

Live in de Ziggo Dome

Ziggo Dome, Amsterdam | Vandaag

De Amerikaanse comedian Dave Chappelle komt op 25 oktober 2018 naar de Ziggo Dome!

Dave Chappelle

Op donderdag 25 oktober 2018 komt de Amerikaanse comedian Dave Chappelle naar de Ziggo Dome. De kaartverkoop is gestart via Ticketmaster.

Gebruik mobiele telefoon en/of camera apperatuur strikt verboden
Op aanvraag van het management van Dave Chappelle is het gebruik van mobiele telefoons en alle overige foto- en/of filmapparatuur in zijn geheel verboden tijdens de show zodat alle fans volledig en zonder afleiding kunnen genieten van de show. Dit geldt voor amateurapparatuur, professionele apparatuur én telefoons, smart watches, go-pro’s en dergelijke. Bij binnenkomst krijgen alle bezoekers een Yondr-phonecase. Het is een phonecase die, wanneer bezoekers de ‘phone-free zone’ binnentreden, vergrendeld wordt. Op deze manier houden bezoekers hun telefoon, maar is deze niet te gebruiken voor belverkeer, sms-en, appen, checken van social media of voor het maken van foto’s en video’s. De Yondr-phonecase zal na de show weer ontgrendeld worden en kan indien nodig ook tijdens de show ontgrendeld worden bij de ‘Yondr Phone Zone’.

Let op!
Houd er rekening mee dat het tijdens dit evenement niet is toegestaan om rugtassen en/of weekendtassen mee naar binnen te nemen. Handtassen mogen wel naar binnen, indien zij niet groter zijn dan A4 formaat en niet dikker zijn dan 10 cm. Er kan gefouilleerd worden en tassen worden gecontroleerd. De organisatie doet er alles aan om eventuele wachtrijen tot een minimum te beperken. Wij vragen u om tassen thuis te laten en vragen om uw begrip en medewerking.

Dave Chappelle staat bekend door zijn vermogen om scherp maatschappelijk commentaar te mengen met grappen over ras, drugs, populaire cultuur, politiek en zijn bekendheid. Hij brak 30 jaar geleden door met zijn baanbrekende sketches in de Chappelle's Show. De comedylegende wordt nog steeds als een van de beste comedians ter wereld gezien. In 2017 ontving hij twee Emmy-awards, een Grammy en een Pollstar Comedy Tour of The Year Award.

{{ziggodome.feed.disclaimer}}