Charly Lownoise & Mental Theo

Charly Lownoise & Mental Theo

25 Years Anniversary

17 dagen 17 uren 43 minuten

Ziggo Dome, Amsterdam | 09 feb 2019

Charly Lownoise & Mental Theo vieren hun 25-jarig jubileum in de Ziggo Dome op 9 februari 2019! Dit is een 18+ evenement.

Charly Lownoise & Mental Theo

Charly Lownoise & Mental Theo vieren hun 25-jarig jubileum in de Ziggo Dome op zaterdag 9 februari 2019! Let op: dit is een 18+ evenement.

Het is bijna 25 jaar geleden dat de happy hardcore hit 'Wonderful Days' van Charly Lownoise & Mental Theo bovenaan de hitlijsten stond. 'Dit konden we natuurlijk niet zomaar voorbij laten gaan', aldus organisaties Guilty Pleasure Festival en Qmusic. De avond vult zich met support optredens van T-Spoon, Alice DeeJay, Nakatomi, Darkraver, DJ Jean, Dune en vele andere jaren negentig (geïnspireerde) artiesten. Voor Charly Lownoise & Mental Theo's 25-jarig jubileum wordt alles, maar dan ook echt álles. uit de kast getrokken!

Let op!
Houd er rekening mee dat het tijdens dit evenement niet is toegestaan om rugtassen en/of weekendtassen mee naar binnen te nemen. Handtassen mogen wel naar binnen, indien zij niet groter zijn dan A4 formaat en niet dikker zijn dan 10 cm. Er kan gefouilleerd worden en tassen worden gecontroleerd. De organisatie doet er alles aan om eventuele wachtrijen tot een minimum te beperken. Wij vragen u om tassen thuis te laten en vragen om uw begrip en medewerking.

ziggodome.feed.disclaimer