Charly Lownoise & Mental Theo

Charly Lownoise & Mental Theo

25 Years Anniversary

Ziggo Dome, Amsterdam | Vandaag

Charly Lownoise & Mental Theo vieren hun 25-jarig jubileum in de Ziggo Dome op 9 februari 2019! Dit is een 18+ evenement.

Charly Lownoise & Mental Theo

Charly Lownoise & Mental Theo vieren hun 25-jarig jubileum in de Ziggo Dome op zaterdag 9 februari 2019! Bekijk hier de uitgebreide timetable. Dit is een 18+ evenement.

Met het openbaar vervoer naar huis?
Naast de reguliere nachtbussen van het GVB rijden er tussen 2.00 en 4.00 extra snelpendel bussen tussen station Bijlmer Arena, Amsterdam Amstel en Amsterdam Centraal. Deze vertrekt 4 x per uur vanaf bushalte Bijlmer Arena. De kosten voor deze rit zijn €4,50 en kan alleen worden betaald met een OV chipkaart. Het is niet mogelijk om in de bus contact af te rekenen.

Bezoekers met een bus of touringcar opgelet
Bussen en touringcars kunnen terecht op P-Bus. Deze parkeerplaats ligt aan De Passage thv MediArena. Parkeren kost €35,- per bus, brengen en halen kost €10,- per bus. Parkeertickets zijn op de parkeerplaats en online te koop. Het is niet toegestaan om ergens anders in het gebied passagiers af te zetten of te parkeren!

Het is bijna 25 jaar geleden dat de happy hardcore hit 'Wonderful Days' van Charly Lownoise & Mental Theo bovenaan de hitlijsten stond. 'Dit konden we natuurlijk niet zomaar voorbij laten gaan', aldus organisaties Guilty Pleasure Festival en Qmusic. De avond vult zich met support optredens van T-Spoon, Alice DeeJay, Nakatomi, Darkraver, DJ Jean, Dune en vele andere jaren negentig (geïnspireerde) artiesten. Voor Charly Lownoise & Mental Theo's 25-jarig jubileum wordt alles, maar dan ook echt álles. uit de kast getrokken!

Let op!
Houd er rekening mee dat het tijdens dit evenement niet is toegestaan om rugtassen en/of weekendtassen mee naar binnen te nemen. Handtassen mogen wel naar binnen, indien zij niet groter zijn dan A4 formaat en niet dikker zijn dan 10 cm. Er kan gefouilleerd worden en tassen worden gecontroleerd. De organisatie doet er alles aan om eventuele wachtrijen tot een minimum te beperken. Wij vragen u om tassen thuis te laten en vragen om uw begrip en medewerking.

{{ziggodome.feed.disclaimer}}