background

Bryan Adams

The Ultimate Tour

-29 dagen -2 uren -34 minuten

Ziggo Dome, Amsterdam | Vandaag

Op 17 juni 2018 staat Bryan Adams in de Ziggo Dome met zijn The Ultimate Tour.

Bryan Adams

Op 17 juni 2018 staat Bryan Adams in de Ziggo Dome met zijn The Ultimate Tour. Kaarten zijn verkrijgbaar via Ticketmaster.

Ter promotie van zijn gloednieuwe album Ultimate gaat Bryan Adams volgend jaar opnieuw op tour, waarbij ook de Ziggo Dome wordt aangedaan. Op het album Ultimate vindt je alle grote hits van Bryan Adams, evenals twee gloednieuwe nummers. Tijdens de Ultimate tour trakteert Bryan Adams ons dan ook op een mix van nieuw werk en zijn allergrootste hits, zoals "(Everything I Do) I Do It For You", "Can't Stop This Thing We've Started", "Summer of '69", "Heaven" en nog veel meer.
Het wordt de derde keer dat de Canadese rocker een bezoek brengt aan de Ziggo Dome. In 2014 en 2016 stond hij ook bij ons op de planken. 

Let op!
Houd er rekening mee dat het tijdens dit evenement niet is toegestaan om rugtassen en/of weekendtassen mee naar binnen te nemen. Handtassen mogen wel naar binnen, indien zij niet groter zijn dan A4 formaat en niet dikker zijn dan 10 cm. Er kan gefouilleerd worden en tassen worden gecontroleerd. De organisatie doet er alles aan om eventuele wachtrijen tot een minimum te beperken. Wij vragen u om tassen thuis te laten en vragen om uw begrip en medewerking.

Wil je dit concert cadeau doen? Koop dan de Ziggo Dome Gift Card!

Deze event-agenda krijgen wij automatisch van de Ziggo Dome. Zeker weten of de info nog actueel is? Klik op de bestelknop bovenaan deze pagina.