background

BLØF

Live in de Ziggo Dome

50 dagen 3 uren 20 minuten

Ziggo Dome, Amsterdam | 10 mrt 2018

Bløf komt weer naar de Ziggo Dome! Op 10 maart zie je ze live.

BLØF

BLØF komt op 10 maart 2018 terug naar de Ziggo Dome! 

Het is de derde keer dat BLØF op het podium staat van de Ziggo Dome. in 2012 en 2014 speelde de band al eens voor een uitverkochte zaal. De show op 10 maart 2018 staat in het teken van het twaalfde studio-album ‘AAN’. De kaartverkoop is gestart via www.blof.nl

“Wij vinden ‘AAN’ onze meest kleurrijke plaat sinds ‘Umoja’. We zijn ontzettend trots op dit album en we kijken er naar uit om met een hele vette show weer terug te komen naar de Ziggo Dome. Natuurlijk zullen naast het nieuwe werk ook de grote hits voorbij komen.”, aldus zanger Paskal Jakobsen.

Kaartverkoop op naam:
Net als andere grote evenementen heeft ook BLØF last van zwarthandel. Om ervoor te zorgen dat bezoekers niet de dupe worden van doorverkoop heeft de organisator besloten dat alle tickets worden gepersonaliseerd. Het op naam zetten van tickets is verplicht en bij de entree wordt gecontroleerd of de naam op het ticket overeenkomt met het ID-bewijs. Hoe werkt het?Kaarten personaliseren kan vanaf 6 juni 2017 en is mogelijk tot 31 december 2017. Voor het op naam zetten heb je deze gegevens nodig van alle personen: voornaam, achternaam, emailadres, geslacht en geboortedatum. Je ontvangt een mail van Paylogic op 6 juni om de tickets op naam te zetten.

Let op!
Houd er rekening mee dat het tijdens dit evenement niet is toegestaan om rugtassen en/of weekendtassen mee naar binnen te nemen. Handtassen mogen wel naar binnen, indien zij niet groter zijn dan A4 formaat en niet dikker zijn dan 10 cm. Er kan gefouilleerd worden en tassen worden gecontroleerd. De organisatie doet er alles aan om eventuele wachtrijen tot een minimum te beperken. Wij vragen u om tassen thuis te laten en vragen om uw begrip en medewerking.

Deze event-agenda krijgen wij automatisch van de Ziggo Dome. Zeker weten of de info nog actueel is? Klik op de bestelknop bovenaan deze pagina.