background

Beth Hart

Live in de Ziggo Dome

-42 dagen -16 uren -53 minuten

Ziggo Dome, Amsterdam | Vandaag

Op 12 mei 2018 zal Beth Hart met haar rauwe stemgeluid, onvervalste blues en oprechte nummers de Ziggo Dome betoveren. De kaartverkoop is gestart via Ticketmaster.

Beth Hart

Op 12 mei 2018 komt de Amerikaanse singer-songwriter naar de Ziggo Dome in Amsterdam. De kaartverkoop voor dit concert is gestart via Ticketmaster. 

Let op! 
Houd er rekening mee dat het tijdens dit evenement niet is toegestaan om rugtassen en/of weekendtassen mee naar binnen te nemen. Handtassen mogen wel naar binnen, indien zij niet groter zijn dan A4 formaat en niet dikker zijn dan 10 cm. Er kan gefouilleerd worden en tassen worden gecontroleerd. De organisatie doet er alles aan om eventuele wachtrijen tot een minimum te beperken. Wij vragen u om tassen thuis te laten en vragen om uw begrip en medewerking.

Voor de Grammy genomineerde muzikante is 2016 een productief jaar. Haar nieuwe album Fire On The Floor kwam eerder dit jaar met lovende recensies uit en ontving al een European Blues Award voor beste album van het jaar. De show in de Heineken Music Hall was binnen korte tijd uitverkocht. Met haar rauwe stemgeluid en oprechte nummers maakt de Amerikaanse al meer dan 20 jaar muziek met invloeden vanuit de soul, blues, rock en jazz. Haar muziek komt uit pure emotie en haar optredens zijn vol passie. Tijdens haar carrière werkte ze samen met grote artiesten als Jeff Beck, Joe Bonamassa, Slash en Buddy Guy. Volgens Blues Magazine is Beth Hart "de ultieme vrouwelijke rockstar". 

Deze event-agenda krijgen wij automatisch van de Ziggo Dome. Zeker weten of de info nog actueel is? Klik op de bestelknop bovenaan deze pagina.