Backstreet Boys

Backstreet Boys

DNA World Tour

Ziggo Dome, Amsterdam | 23 mei 2019

De Amerikaanse boyband Backstreet Boys staat op donderdag 23 mei 2019 met hun DNA Wold Tour in de Ziggo Dome!

Backstreet Boys

De Amerikaanse boyband Backstreet Boys staat op donderdag 23 mei 2019 met hun DNA Wold Tour in de Ziggo Dome! De kaartverkoop loopt via Ticketmaster. De organisator van dit concert is MOJO.

De DNA World Tour is de grootste arena-tour van de groep in 18 jaar. Dit jaar bestaan de Backstreet Boys 25 jaar. Vanaf het moment dat ze op 20 april 1993 begonnen, hebben de Backstreet Boys meer dan 130 miljoen platen over de hele wereld verkocht, waarmee ze de op één na grootste boyband uit de geschiedenis zijn. Daarnaast hebben ze 7 Grammy-nominaties ontvangen, 4 MTV Europe Music Awards gewonnen en meerdere prijzen in Duitsland gewonnen, waaronder Brave Otto, VIVA Comet, Echo Music Prize en Goldene Kamera, evenals 3 TMF Awards in Nederland.

Let op!
Houd er rekening mee dat het tijdens dit evenement niet is toegestaan om rugtassen en/of weekendtassen mee naar binnen te nemen. Handtassen mogen wel naar binnen, indien zij niet groter zijn dan A4 formaat en niet dikker zijn dan 10 cm. Er kan gefouilleerd worden en tassen worden gecontroleerd. De organisatie doet er alles aan om eventuele wachtrijen tot een minimum te beperken. Wij vragen u om tassen thuis te laten en vragen om uw begrip en medewerking.

{{ziggodome.feed.disclaimer}}