Avond van de Filmmuziek

Avond van de Filmmuziek

Live in de Ziggo Dome

Ziggo Dome, Amsterdam | 29 mrt 2019

Vijfjarig jubileum Avond van de Filmmuziek op 29 maart 2019 in de Ziggo Dome!

Avond van de Filmmuziek

Het grootste klassieke filmmuziek evenement van Nederland komt op 29 maart 2019 naar de Ziggo Dome! Deze show is uitverkocht.

De Avond van de Filmmuziek is al vijf jaar een jaarlijks terugkerend muziekgala, begonnen in het Koninklijk Concertgebouw in Amsterdam. Om het succes van de afgelopen edities te vieren, zal de Avond van de Filmmuziek in 2019 plaats vinden in de Ziggo Dome. De mooiste soundtracks zullen door het Metropole Orkest ter gehore worden gebracht. Verwacht een bijzondere mix tussen klassiekers als Star Wars en The Gladiator, en muziek van recente Oscarwinnaars. Deze avond staat in het teken van de beste filmcomponisten en muzikale verrassingen. 

Let op!
Houd er rekening mee dat het tijdens dit (specifieke) evenement niet is toegestaan om rugtassen en/of weekendtassen mee naar binnen te nemen. Handtassen mogen wel naar binnen, indien zij niet groter zijn dan A4 formaat en niet dikker zijn dan 10 cm. Er kan gefouilleerd worden en tassen worden gecontroleerd. De organisatie doet er alles aan om eventuele wachtrijen tot een minimum te beperken. Wij vragen u om tassen thuis te laten en vragen om uw begrip en medewerking.

{{ziggodome.feed.disclaimer}}

Gerelateerde onderwerpen
Empty list (select items)