background

André Rieu

Nieuwjaarsconcert

-12 dagen -20 uren -37 minuten

Ziggo Dome, Amsterdam | 06 jan 2018

André Rieu komt op 6 januari 2018 terug naar de Ziggo Dome. De kaartverkoop is gestart via www.andrerieu.com.

André Rieu

André Rieu komt op 6 januari 2018 terug naar de Ziggo Dome!

Na het grote succes van het nieuwjaarsconcert afgelopen januari voor meer dan 10.000 mensen in de Ziggo Dome kan André Rieu nu de datum voor 2018 aan te kondigen. Het concert zal plaatsvinden op zaterdag 6 januari 2018 om 20:00u. Kaarten zijn verkrijgbaar via www.andrerieu.com. Het is voor André Rieu en zijn Johann Strauss Orkest tevens de start van het nieuwe concertjaar.

André Rieu: ”Mijn wens is altijd geweest om het nieuwe jaar te openen met een Nieuwjaarsconcert. Wat mooier dan in mijn eigen land. 6 Januari is ook het eerste concert dat we geven in 2018 voordat we op wereldtournee gaan. Ik kijk er erg naar uit om dit samen met iedereen te vieren in Amsterdam”

Let op!
Houd er rekening mee dat het tijdens dit evenement niet is toegestaan om rugtassen en/of weekendtassen mee naar binnen te nemen. Handtassen mogen wel naar binnen, indien zij niet groter zijn dan A4 formaat en niet dikker zijn dan 10 cm. Er kan gefouilleerd worden en tassen worden gecontroleerd. De organisatie doet er alles aan om eventuele wachtrijen tot een minimum te beperken. Wij vragen u om tassen thuis te laten en vragen om uw begrip en medewerking.

 

Deze event-agenda krijgen wij automatisch van de Ziggo Dome. Zeker weten of de info nog actueel is? Klik op de bestelknop bovenaan deze pagina.

Gerelateerde onderwerpen