background

538Jingleball

Show your wild side

-34 dagen -19 uren -58 minuten

Ziggo Dome, Amsterdam | 16 dec 2017

Ziggo Dome – 538Jingleball Ga helemaal los en show your wild side! Dans de hele nacht met je vrienden en o.a. Afrojack.

538Jingleball

Op zaterdag 16 december wordt de Ziggo Dome omgebouwd tot de dikste club van Nederland voor het meest sexy, wilde en onvergetelijke dance-event van 2017: 538Jingleball! Afrojack, Lucas & Steve, Julian Jordan, Jax Jones en DJ Licious zijn erbij! Jij ook?

Afrojack is als headliner bevestigd!
Line up:
Afrojack
Lucas & Steve
Jax Jones
Julian Jordan
Dj Licious
Firebeatz

En Dennis Ruyer, Menno de Boer, Ivo van Breukelen en Daniel Lippens. 
Zorg dat je erbij bent; de early bird tickets zijn al uitverkocht.

538Jingleball is een dance event waar naast een dikke line-up met grote DJ’s je verrast zult worden door crazy, wild en sexy entertainment. Het thema is Show your wild side. Durf jij jouw wilde kant te laten zien?

Wees er snel bij en koop direct je Regular Tickets hier.

Benieuwd naar vorig jaar? Check de vette set van Hardwell in de Ziggo Dome!
Dit is een 18+ evenement.

Let op!
Houd er rekening mee dat het tijdens dit evenement niet is toegestaan om rugtassen en/of weekendtassen mee naar binnen te nemen. Handtassen mogen wel naar binnen, indien zij niet groter zijn dan A4 formaat en niet dikker zijn dan 10 cm. Er kan gefouilleerd worden en tassen worden gecontroleerd. De organisatie doet er alles aan om eventuele wachtrijen tot een minimum te beperken. Wij vragen u om tassen thuis te laten en vragen om uw begrip en medewerking.

Deze event-agenda krijgen wij automatisch van de Ziggo Dome. Zeker weten of de info nog actueel is? Klik op de bestelknop bovenaan deze pagina.