background

538Jingleball

Radio 538

174 dagen 9 uren 5 minuten

Ziggo Dome, Amsterdam | 15 dec 2018

Ook in 2018 keert 538Jingleball terug naar de Ziggo Dome! Een wild spektakel met de beste DJ's achter de draaitafels.

538Jingleball

Op zaterdag 15 december 2018 wordt de Ziggo Dome omgebouwd tot de dikste club van Nederland voor het meest sexy, wilde en onvergetelijke dance-event van 2018: 538Jingleball! Tickets zijn verkrijgbaar via Paylogic.

Vorige 6 edities stonden daar grote namen zoals o.a. Afrojack, Lucas & Steve, Hardwell, Oliver Heldens en Martin Garrix. Wie zal er in 2018 bij zijn? 538Jingleball is een dance event waar naas een dikke line-up met grote DJ’s je verrast zult worden door crazy, wild en sexy entertainment. Zorg dat je erbij bent. 

Let op!
Houd er rekening mee dat het tijdens dit evenement niet is toegestaan om rugtassen en/of weekendtassen mee naar binnen te nemen. Handtassen mogen wel naar binnen, indien zij niet groter zijn dan A4 formaat en niet dikker zijn dan 10 cm. Er kan gefouilleerd worden en tassen worden gecontroleerd. De organisatie doet er alles aan om eventuele wachtrijen tot een minimum te beperken. Wij vragen u om tassen thuis te laten en vragen om uw begrip en medewerking.


Deze event-agenda krijgen wij automatisch van de Ziggo Dome. Zeker weten of de info nog actueel is? Klik op de bestelknop bovenaan deze pagina.