Oud en nieuw vier je met Ziggo

Oud en nieuw vier je met Ziggo

Zet je tv op kanaal 13 en swing het nieuwe jaar in!

Tien, negen, acht, zeven, zes, vijf, vier, drie, twee… ho, wacht! Voordat we proosten op een geweldig 2018, sluiten we 2017 muzikaal af met de mooiste concerten uit de Ziggo Dome.

Oud en nieuw vier je met Ziggo

Schuif de stoelen en tafels maar alvast aan de kant. Oud en nieuw wordt weer een fantastisch feest bij je thuis met de mooiste concerten van 2017. Marco Borsato treedt op, Guus Meeuwis komt langs en de Ladies of Soul schitteren en glitteren. We gaan tot diep in de nacht door op Ziggo TV kanaal 13 en de Ziggo GO app.

Nodig je vrienden, buren, familie uit. Of de hele straat! Swing het nieuwe jaar in met:

19.00 uur  - 5 jaar Ziggo Dome met Marco Borsato
21.31 uur (ongeveer) - Guus Meeuwis Groots met een Zachte G – De Wintereditie 2017
00.07 uur (ongeveer) - Ladies of Soul 2017

Ben jij al klaar voor 2018? Kom alvast in de stemming met Marco, Guus en de Ladies:

Marco Borsato
5 Jaar Ziggo Dome met Marco Borsato:

We vierden dit jaar het 5-jarig jubileum van de Ziggo Dome met Marco Borsato & Friends en 30.000 klanten. Het allereerste concert in de Ziggo Dome was van Marco Borsato. Op 23 en 24 juni vierden we weer feest en het was zelfs de twintigste keer dat Borsato in de Ziggo Dome optrad. Elske DeWall, VanVelzen, Maan, Ronnie Flex, Anna van The Voice Kids, Clouseau en Matt Simons maakten dit jaar het feest compleet. 

Guus Meeuwis Groots met een zachte G – De Wintereditie:

Na het succes van 2016 keerde Guus Meeuwis op 1 en 2 december terug in de Ziggo Dome. Tijdens Groots met een zachte G – De Wintereditie blikte Guus samen met allemaal andere artiesten terug op afgelopen jaar. Een jaar waarin zijn zin ‘Het is een nacht die je normaal alleen in films ziet’, werd opgenomen in de Dikke Van Dale en het jaar dat hij voor het eerst op Pinkpop stond.

Naast zijn Grootse hits nam Guus al het goede mee dat de feestmaand december te bieden heeft: kersttruien, sneeuw, knallende kurken, rendieren... en natuurlijk heel veel cadeaus.

Guus Meeuwis
Ladies of Soul
Ladies of Soul:

De Ladies of Soul stonden op 10, 11 en 12 februari 2017 voor het vierde jaar op rij in de Ziggo Dome. Drie volledig uitverkochte shows voor de vijf Ladies: Trijntje Oosterhuis, Edsilia Rombley, Berget Lewis, Glennis Grace en Candy Dulfer. Dit jaar met als special guests: Frank McComb (Buckshot LeFonque), Alain Clark en de Amerikaanse souldiva Oleta Adams. Ook dit keer was de show een spektakelstuk, zowel muzikaal als visueel. 

Meer Music:

Empty list (select items)