Deadpool 1 & 2 bij Ziggo On Demand

Deadpool 1 & 2

Humor is ook een gave, toch!?

Ryan Reynolds is Deadpool, een onconventionele superheld die met zijn nieuwe vaardigheden en foute gevoel voor humor jaagt op bad guys. Ook Deadpool 2 is nu te zien bij Ziggo On Demand. Wat je kunt verwachten? Dat zie je in onze preview.

Auteur: Vicki Blansjaar | Laatste update: 10 september 2018

Deadpool 2

Voor zijn nieuwe missie moet Deadpool een jonge mutant beschermen tegen supersoldaat Cable die het gemunt heeft op de forse tiener met vuurvaste handjes. Om de cyborg de baas te zijn, stelt Deadpool een team samen. Een zooitje ongeregeld natuurlijk, maar wel met goede intenties. Al knokkend bewijst Deadpool, Marvels huisclown, opnieuw dat humor zijn grootste kracht is. 

Bekijk de preview:
Deadpool 1 & 2 bij Ziggo On Demand
Deadpool (2016): Super, maar geen held

Na een bijrol in X-Men Origins: Wolverine heeft Deadpool eindelijk een eigen film gekregen. Een echte superheld is dit Marvel-personage echter niet. Deadpool bestempelt zichzelf weliswaar als super, maar hij heeft in zijn leven nooit echte heldendaden verricht. De rol van superheld is dan ook niet aan hem besteed.

Deadpool ging eerst door het leven als Wade Wilson, een voormalig lid van de Special Forces. Wanneer zijn losbandige leven vroegtijdig lijkt te eindigen, zoekt hij de hulp van een stel louche wetenschappers. Hun experimenten zorgen dat Wade razensnel geneest van verwondingen, maar veroorzaken ook permanente veranderingen aan zijn uiterlijk.

Om zijn gelaat en identiteit verborgen te houden, neemt Wade het alter ego Deadpool aan. Gewapend met zijn razendsnelle herstelvermogen en een flinke dosis (foute) humor jaagt hij op de man die zijn leven bijna verwoestte.