Nieuw bij Movies & Series: The Split

Nieuw: The Split

Barry Atsma schittert in de BBC-serie bij Movies & Series

Onze ‘eigen’ Barry Atsma heeft een vaste rol te pakken in de Britse advocatenserie 'The Split’ van BBC. 'Komisch, ontroerend, grappig', zo omschrijft Atsma de serie. Het gehele eerste seizoen is nu te zien bij Ziggo Movies & Series, mét Nederlandse ondertiteling.

De dramaserie is geschreven door Abi Morgan, die eerder een Emmy Award won voor haar serie The Hour. Het verhaal gaat over een familiebedrijf van machtige, vrouwelijke echtscheidingsadvocaten in Londen. De zussen Hannah en Nina zitten allebei in de advocatuur. De jongste zus Rose is de enige die geen echtscheidingsadvocaat is geworden en werkt als kinderoppas.

Hannah stapt over naar de concurrent, Noble & Hale, en komt daar oude liefde Christie Carmichael tegen. En laat dat nou net Barry Atsma zijn…

Wat zegt Barry er zelf over? Bekijk de trailer en het interview:
Nieuw bij Movies & Series: The Split
Gouden Kalf

Atsma was afgelopen jaren al in meerdere grote internationale producties te zien, zoals de BBC-serie Tatau en de actiefilm The Hitman's Bodyguard. In Nederland was de acteur dit jaar te zien in de serie Bad Banks en de oorlogsfilm Bankier van het Verzet.

Hij brak bij het grote plubliek door met zijn rol in de televisieserie Rozengeur & Wodka Lime (2001 - 2005) en Voetbalvrouwen (vanaf 2007). Voor zijn rol als Stijn in 'Komt een vrouw bij de dokter' van schrijver Kluun, ontving hij in 2010 een Gouden Kalf. 

Seizoen 2 in de maak

De serie is zo'n succes dat BBC First inmiddels een tweede seizoen heeft besteld. Het vervolg zal in 2019 te zijn, een precieze release datum is nog niet bekend. Wel zeker is dat Barry Atsma terugkeer als echtscheidingsadvocaat Christie Carmichael. 

Hoe kan ik films en series kijken bij Ziggo?
Hoe kan ik films en series kijken bij Ziggo?

De mogelijkheden op een rij 

Bij Ziggo kun je eenmalig films huren, vers uit de bioscoop. Of kijk zo vaak je wilt films en series als onderdeel van een abonnement. Hoe het precies werkt?

Meer Movies & Series: