Kijk The Rook bij Ziggo Movies & Series

The Rook

Paranormale spionageserie met o.a. Barry Atsma

Wakker worden bij een brug in Londen omringd door lijken en je geheugen kwijt zijn? Myfanwy Thomas overkomt het in de nieuwe spionageserie The Rook, met onder anderen onze 'eigen' Barry Atsma.

Auteur: Marc van Gestel | laatste update 11 september 2019

Londen. Vlak bij de Millennium Bridge. Een moment in de toekomst. Myfanwy Thomas (Emma Greenwell) wordt wakker in een cirkel van lijken, die allemaal latex handschoenen aan hebben. Ze kan zich niet herinneren wie ze is. Ze komt er mede dankzij een door haarzelf achtergelaten brief in haar jaszak achter dat ze een hoge functie heeft bij Checquy, de geheime dienst van Groot-Brittannië voor mensen met paranormale gaven. Haar geheugen is gewist en ze wil erachter komen wie daar achter zit. 

Vijanden liggen op de loer

Dat zet haar op weg naar een oplossing, waarbij ze haar verleden moet herontdekken en ze tegelijk weer haar toppositie in de geheime dienst moet oppakken. Terwijl ze daar vijanden heeft, die op haar ondergang uit zijn. Ze krijgt hulp van Monica Reed (Olivia Munn), een Amerikaanse geheim agente die weliswaar niet paranormaal begaafd is, maar wel supersterk. En waarom kruist de crimineel Peter van Syoc (Barry Atsma) haar pad? We komen er hopelijk in acht afleveringen van een uur achter. 

Barry Atsma als charmante psychoot

The Rook belooft een spannende serie te worden en hij heeft ook nog eens een Nederlands tintje, want Barry Atsma speelt de rol van Peter van Syoc, een charmant maar psychotisch lid van het misdaadsyndicaat The Lugat.

Het gaat trouwens goed met de internationale carrière van Atsma. We zagen hem het afgelopen jaar ook al in de BBC-reeks The Split en de ZDF-miniserie Bad Banks.

Barry Atsma

The Rook © 2019 Lions Gate Television, Inc. All rights reserved

Movies & Series XL
Eindeloos plezier van populaire films en series

Met Ziggo Movies & Series

Voor slechts € 6,95 per maand of inbegrepen bij Ziggo Alles-in-1 Complete en Max.

Meer Ziggo Movies & Series: