The Feed

The Feed

Wanneer een hersenimplantaat in verkeerde handen valt…

Sharing is caring. Want hoe handig is het dat je verbonden bent met de hersenen van anderen en élke emotie of herinnering kunt delen via The Feed? Of kan er toch wat fout gaan?

Update: 15 oktober 2019

The Feed kijk je vanaf nu bij Movies & Series (XL).

Een leven zonder Instagram, YouTube en Facebook? Dat kunnen we ons niet meer voorstellen. De serie The Feed, gebaseerd op het gelijknamige boek van Nick Clark Windo, gaat zelfs nog een stapje verder.

Over The Feed

In de nabije toekomst zijn de hersenen van mensen direct verbonden door middel van The Feed. Elke interactie, elke emotie, elke herinnering kan onmiddellijk worden gedeeld. Gaaf, maar ook zeer verslavend. Dat vinden Tom en Kate ook en ze proberen ‘af te kicken’ van hun verslaving.

Het afkicken gaat wat lastig want Tom's vader heeft The Feed uitgevonden. En dan wil Tom’s vader ook nog The Feed uitbreiden. Een typisch geval van ‘hoogmoed komt voor de val’, want iemand neemt The Feed over. Geliefden van mensen worden wakker als iemand anders, iemand die hen wil doden.

The Feed is een spannende Sci-Fi over overleven, familie en de macht van technologie. En vanaf nu te zien bij Movies & Series (XL).

Bekijk hieronder de trailer en lees meer over de sterrencast.

Trailer: The Feed

Name-dropping

Wie werken er allemaal mee aan deze nieuwe topproductie? De serie verdient een gezonde dosis name-dropping:

  • Channing Powell: producer en schrijfster van onder andere de geweldige serie The Walking Dead.
  • Guy Burnet: acteur die je kent van bijvoorbeeld: Counterpart en Ray Donovan (die je ook kunt kijken via Ziggo).
  • Michelle Fairley: mama Stark uit de epische serie Game of Thrones. En Michelle speelt in de kantoor-oorlogserie Suits.
  • Nina Toussaint-White: actrice uit EastEnders en BBC’s Bodyguard.
  • David Thewlis: Remus Lupin uit Harry Potter, maar natuurlijk ook War Horse, Naked en meer.

Meer Movies & Series: