Advocate Stella Blómkvist zoekt moordenaar

Stella Blómkvist zoekt moordenaar

IJslandse misdaadserie te zien bij Movies & Series (XL)

Voor de verandering eens een Scandinavische misdaadserie uit IJsland. Maak kennis met de onconventionele en sexy advocate Stella Blómkvist, die rookt waar het niet mag en whiskey drinkt waar het kan. Dan wordt een oud-cliënt van haar verdacht van moord op de assistent van de IJslandse premier. Vanaf 9 november bij Movies & Series (XL).

30 oktober 2018 - 12.00 uur

Duistere misdaadserie

De pientere, IJslandse advocate Stella Blómkvist staat erom bekend het gevaar niet uit de weg te gaan en af en toe een loopje te nemen met de regels. Die combinatie staat garant voor een elegante neo-noirserie die even sexy als dreigend is. Door haar duistere verleden, haar morele buigzaamheid en haar sympathie voor de underdog, blijkt ze altijd de juiste persoon op de foute plek op het slechtst mogelijke moment te zijn. Stella Blómkvist dompelt je helemaal onder in de troebele wateren van de IJslandse politiek.

De serie is gemaakt door de IJslandse producent Sagafilm, die eerder een Prix Europa won met de misdaadserie Trapped. De nieuwe reeks is gebaseerd op de bestsellende boeken van een onbekende auteur met het pseudoniem Stella Blómkvist. Niemand weet wie er achter deze naam schuil gaat. Geruchten gaan dat het wel eens de vroegere IJslandse premier Davíð Oddsson zou kunnen zijn.

Hoe kan ik films en series kijken bij Ziggo?
Hoe kan ik films en series kijken bij Ziggo?

De mogelijkheden op een rij 

Bij Ziggo kun je eenmalig films huren, vers uit de bioscoop. Of kijk zo vaak je wilt films en series als onderdeel van een abonnement. Hoe het precies werkt?

Meer misdaadseries:

Empty list (select items)