Springvloed seizoen 2

Exclusief: Springvloed seizoen 2

Kijk beide seizoenen bij Ziggo Movies & Series

De bloedstollende Scandi-thriller Springvloed is terug! Kunnen de kersverse agente Olivia en oud-rechercheur Tom opnieuw de handen ineen slaan om een mysterieuze moord op te lossen? Bekijk beide seizoenen van Springvloed bij Ziggo Movies & Series.

Springvloed seizoen 2: internationaal moordmysterie

Als een vermeende zelfmoord in Stockholm en een moord in Marseille met elkaar verbonden blijken, vormt dat het startschot van een internationaal mysterie. Dankzij de twee lugubere moordzaken kruisen opnieuw de wegen van Olivia Rönning en Tom Stilton. Olivia heeft haar politieopleiding afgerond en wil zich dolgraag bewijzen als kersverse rechercheur. Tom heeft zijn leven weer op de rails gekregen, maar krijgt te maken met andere grote uitdagingen. 

Net als het eerste seizoen van Springvloed is ook seizoen 2 ontwikkeld door Cilla en Rolf Börjlind. Het script is wederom gebaseerd op de gelijknamige boekenreeks die het koppel zelf schreef, maar ditmaal hielp Camilla Ahlgren (scenarioschrijver van de Deens-Zweedse crimi The Bridge) ook een handje mee. Aan loeispannende plotwendingen ook dit seizoen dus geen gebrek!

Springvloed seizoen 2 is vanaf 6 maart exclusief te zien bij Ziggo Movies & Series.

Springvloed seizoen 2
Springvloed seizoen 1: een onwaarschijnlijk duo

Een ijzingwekkende moord, een vastbesloten agente en kille Scandinavische landschappen: vanaf de eerste aflevering volgt Springvloed het succesrecept van Scandi-thrillers als The Killing en The Bridge.

In de Zweedse serie is het deze keer niet een doorgewinterde rechercheur die een moord moet oplossen, maar de leerling-agente Olivia Rönning. Zij bijt zich vast in een cold case die haar overleden vader 25 jaar eerder niet kon oplossen. Daarbij besluit ze de hulp in te schakelen van Tom Stilton, de toenmalige partner van haar vader. Maar Tom blijkt zijn politiepet aan wilgen gehangen te hebben en is aan lager wal geraakt. Lukt het dit onwaarschijnlijke duo om de gruwelijke zaak te ontrafelen?

Hoe kan ik films en series kijken bij Ziggo?
Hoe kan ik films en series kijken bij Ziggo?

De mogelijkheden op een rij 

Bij Ziggo kun je eenmalig films huren, vers uit de bioscoop. Of kijk zo vaak je wilt films en series als onderdeel van een abonnement. Hoe het precies werkt?

Meer Movies & Series: