Light as a Feather

Light as a Feather seizoen 2

Vanaf 20 februari bij Ziggo Movies & Series

Deze serie klinkt wel als een lichte feel good-serie, maar is allesbehalve dat. De dood, duisternis en een ‘onschuldig’ spel staan namelijk centraal. Niets om licht, eh luchtig over te doen…

Vanaf 20 februari seizoen 2 bij Ziggo Movies & Series

Update: 2 januari 2020

Speltip 1: speel nooit duistere spelletjes als je de consequenties er niet van kunt overzien. Dat tieners zich daar doorgaans niets van aantrekken, is wel vaker het scenario van films en series.

Van Jumanji in de gelijknamige film tot 'Griffins and Gargoyles' in de populaire Netflix-serie Riverdale: hadden die nieuwsgierige tieners maar met hun tengels van de bordspellen afgebleven.

... Stiff as a Board

Ook in Light as a Feather staat een spel centraal: ‘Light as a Feather, stiff as a Board‘. De serie is gebaseerd op het gelijknamige boek van Zoe Aarsen en volgt vijf tienermeisjes die de verleiding van het spel niet kunnen weerstaan en toch het spel spelen.

Wanneer de meisjes op exact de voorspelde manier sterven, moeten de overlevenden uitzoeken waarom ze het doelwit zijn. Is er een kwaadaardige macht die op hen jaagt? Of is die kwaadaardige macht een van hen?

Een Hulu Original

Als serie-fan heb je er vast over gehoord: Hulu, de Amerikaanse tegenhanger van Netflix. Nou, Light as a Feather is zo’n Hulu Original. De streamingsdienst Hulu is razend populair in de VS, mede door series als The Handmaid’s Tale als eerste op hun platform uit te brengen. Hulu heeft (tot nu toe) een goede geoblocking en is daarom in Nederland niet te zien.

Niet getreurd; om Light as a Feather te bingen hoef je niet het vliegtuig te pakken naar de VS. Je kijkt Light as a Feather gewoon bij Ziggo Movies & Series.

Trailer seizoen 1

Trailer seizoen 2

Hoe kan ik films en series kijken bij Ziggo?
Hoe kan ik films en series kijken bij Ziggo?

De mogelijkheden op een rij 

Bij Ziggo kun je eenmalig films huren, vers uit de bioscoop. Of kijk zo vaak je wilt films en series als onderdeel van een abonnement. Hoe het precies werkt?

Meer Ziggo Movies & Series: