Frozen ontdooid

Frozen ontdooid

Vanaf 10 april terug bij Movies & Series

Kijk Disney’s Frozen bij Ziggo Movies & Series

Frozen lag even in de vriezer, maar dé Disneyhit van het decenium is vanaf 10 april weer te zien bij Movies & Series! Ga op avontuur en zing mee met Anna, Kristoff, Sven Olaf!

Frozen: een magische reis

In het koninkrijk Arendelle leven twee prinsessen: Elsa en Anna. Elsa bezit magische, ijskoude krachten waarmee ze sneeuw en ijs kan maken. Als de twee zusjes ruzie krijgen vlucht Elsa de bergen in. En daarbij bevriest ze het volledige koninkrijk!

Wat nu? Anna besluit achter Elsa aan te gaan om de betovering te verbreken. Gelukkig staat ze er niet alleen voor. Ze krijgt gezelschap van bergbewoner Kristoff, zijn rendier Sven en de grappige sneeuwpop Olaf. Samen beleven ze een magische reis vol opvallende ontmoetingen en vrolijke liedjes.

Laat het los!

Aan alle trotse ouders: maak je borst maar nat voor een huiskamer vol zingende (lees: blèrende) kinderen. Want met de muziek van Frozen kun je je gewoon niet stilhouden. Vrolijke liedjes als Zullen Wij een Sneeuwpop Maken, Voor Het Eerst Na Al Die Jaren en Dieren Zijn Beter Dan Mensen schallen straks massaal door je huis. Onze tip: laat het los, laat het gaan. Het zijn tenslotte kinderen. Check de video hierboven om je voor te bereiden.