Deep State seizoen 2

In ‘diepe’ staat van paraatheid

Voor de spionagethriller Deep State

Bestaat er zoiets als een staat in een staat? Anno 2019 geloven niet alleen complotdenkers in schaduwregeringen.

Vanaf 28 mei elke maandag een nieuwe aflevering bij Ziggo Movies & Series  

update: 5 juni 2019

Deep State seizoen 2

In Mali zouden vier Amerikaanse commando's en een tolk in een hinderlaag zijn gedood. Een verwervingsdeal tussen Amerika en Mali komt daardoor in gevaar, iets waarvan de ‘deep state’ profiteert.

De doofpot wordt weer rijkelijk gevuld, tot er opeens een bericht komt van Aïcha, de tolk waarvan iedereen dacht dat ze dood was. Hoe zit dat met die hinderlaag? Tijd om de kwaadaardige ‘deep state’ te stoppen!

Schaduwregering

Een ‘deep state’, ook wel een staat in een staat of een schaduwregering genoemd. De term bestaat al decennia maar wordt de laatste jaren steeds populairder. Mede dankzij president Trump. Zou 'mister President' ook gaan kijken? Het feit is wel dat de spannende serie Deep State gaat over bizar grote risico’s, over een samenzwering die regeringen ten val zou kunnen brengen.

Bekijk de trailer:

Deep State seizoen 1

Voormalig geheim agent Max Easton (Mark Strong) denkt dat hij al met pensioen is, maar wordt teruggeroepen voor een laatste klus. Max’ zoon Harry (Joe Dempsie) lijkt in zijn voetsporen te treden. Met de nadruk op lijk(t), want Max krijgt een foto onder z’n neus gedrukt met daarop een met kogels doorzeefde Harry.

De ex-geheim agent neemt de status van geheim agent weer aan om de dood van zijn zoon te wreken én voor eens en voor altijd te stoppen met zijn bizarre beroep. Wie kan hij nog vertrouwen in een wereld waar de grenzen tussen feiten, fictie en de waarheid steeds moeilijker van elkaar te onderscheiden zijn?

Ben je fan van de hitserie Homeland? Dan móet je Deep State ook zien.

Bekijk de trailer seizoen 1

Deep State seizoen 2

Meer Movies & Series: