Kijk het politiedrama De Dag exclusief bij Ziggo

De Dag heeft meer gezichten

Kijk het politiedrama De Dag exclusief bij Ziggo

Een stadje in Vlaanderen wordt opgeschrikt door een brute bankoverval. Politie en criminelen raken verwikkeld in een zinderend kat-en-muisspel. Maar niet alles is wat het lijkt. Kies zelf de verhaallijn die je wil volgen in de interactieve trailer voor een voorproefje. De Dag is nu exclusief te zien bij Ziggo Movies & Series!

Klik op start en bekijk de interactieve video. Wissel onder de video van perspectief door op het wisselicoontje te klikken.

Het ligt eraan…

Niets is wat het lijkt. Dat bewijst het verhaal van De Dag. Wat op het eerste gezicht een gewone bankoverval lijkt, ligt een stuk ingewikkelder. En dat laat de serie geweldig mooi zien door de gebeurtenissen gedurende de 24 uur die het gijzelingsdrama duurt vanuit verschillende kanten te tonen. Dus zowel vanuit de politie als vanuit de overvallers en later in de serie ook nog vanuit het perspectief van andere betrokken personen.

…van welke kant je kijkt

Fan van de Nederlandse politieseries Smeris? De Dag is een iets grimmigere serie en minstens zo goed geschreven. De cast is uitstekend en omdat je elke aflevering steeds iets meer te weten komt van iedereen die een rol speelt in de gijzeling, en de cliffhangers je nieuwsgierigheid tot het uiterste testen, wil je niets anders dan na de ene aflevering meteen de andere te kijken. Vooral dat wisselend perspectief is vakkundig en met oog voor detail uitgewerkt en geeft de series net dat beetje meer.

Inderdaad, we hebben er weer één: een echte bingeserie. Exclusief bij Ziggo.

Movies & Series XL
Eindeloos plezier van populaire films en series

Met Ziggo Movies & Series

Voor slechts € 6,95 per maand of inbegrepen bij Ziggo Alles-in-1 Complete en Max.

Meer Movies & Series: