Kijk het politiedrama De Dag exclusief bij Ziggo

De Dag heeft meer gezichten

Kijk het politiedrama De Dag exclusief bij Ziggo

Een stadje in Vlaanderen wordt opgeschrikt door een uit de hand gelopen bankoverval. Een dag lang ontspint zich een uitermate spannend kat-en-muisspel tussen politie en gijzelnemers. Kijk dit spannende en inventieve politiedrama exclusief bij Ziggo Movies & Series. Vanaf 1 augustus.

Het ligt eraan…

Niets is wat het lijkt. Dat bewijzen het verhaal van De Dag en net zoveel de vorm. Wat op het eerste gezicht een gewone bankoverval lijkt, blijkt een stuk ingewikkelder te liggen. En dat laat de serie geweldig mooi zien door de gebeurtenissen gedurende de 24 uur die het gijzelingsdrama duurt vanuit verschillende kanten te laten zien. Dus zowel vanuit de politie als vanuit de overvallers en later in de serie ook nog vanuit het perspectief van andere betrokken personen.

…van welke kant je kijkt

Fan van de Nederlandse politieseries Smeris? De Dag is een iets grimmigere serie en minstens zo goed geschreven. De cast is uitstekend en omdat je elke aflevering steeds iets meer te weten komt van iedereen die een rol speelt in de gijzeling, en de cliffhangers je nieuwsgierigheid tot het uiterste testen, wil je niets anders dan na de ene aflevering meteen de andere te kijken. Vooral dat wisselend perspectief is vakkundig en met oog voor detail uitgewerkt en geeft de series net dat beetje meer.

Inderdaad, we hebben er weer één: een echte bingeserie. Exclusief bij Ziggo.

Movies & Series XL
Eindeloos plezier met populaire films en series

Met Ziggo Movies & Series

Voor slechts € 6,95 per maand of inbegrepen bij Ziggo Alles-in-1 Complete en Max.