Counterpart

Counterpart

Vanaf nu bij Ziggo Movies & Series (XL)

Spionagethriller meets science fiction. Dat is misschien de beste omschrijving van de serie Counterpart. VN-ambtenaar Howard Silk in Berlijn komt erachter dat zijn spionage-agentschap een parallelle wereld heeft gecreëerd. Seizoen 1 en 2 kijk je exclusief bij Ziggo Movies & Series.

Auteur: Marc van Gestel | 1 mei 2019

Silk, die al 30 jaar lang een niet al te spannend baantje in Berlijn heeft – hij leest elke dag gecodeerde berichten op – komt erachter dat zijn organisatie een groot geheim heeft. Aan het einde van de Koude Oorlog ontstond in de DDR tijdens een experiment per ongeluk een interdimensionale wereld, de Break, waarheen via een portaal in de kelder van Silks kantoor (de Crossing) heen en weer gereisd kon worden. Ook Silk kan nu opeens naar de alternatieve realiteit en die alternatieve wereld komt ook in de echte realiteit. En Silk heeft er een alter ego! Over het daaropvolgende machtsspel, vol intrige en bedrog, gaat deze serie.

Er zijn twee seizoenen van de serie gemaakt. Voor fans van de stad Berlijn: de meeste buitenopnamen zijn in de Duitse hoofdstad geschoten. 

Hoe kan ik films en series kijken bij Ziggo?
Hoe kan ik films en series kijken bij Ziggo?

De mogelijkheden op een rij 

Bij Ziggo kun je eenmalig films huren, vers uit de bioscoop. Of kijk zo vaak je wilt films en series als onderdeel van een abonnement. Hoe het precies werkt?

Meer Ziggo Movies & Series: