ABC Studios

ABC Studios

De meest sensationele series bij Movies & Series (XL)

Met ABC Studios On Demand geniet je van series zoals Grey’s Anatomy, LOST, Cougar Town en Marvel’s Agents of S.H.I.E.L.D. Je kunt altijd vanaf het eerste seizoen beginnen en kijken wanneer het jou uitkomt. Elke maand komen er nieuwe series bij, zo is er altijd iets nieuws te zien bij Movies & Series!

Nieuw: Scandal Seizoen 1-5

Wanneer je problemen van het niveau krantenkoppen hebt: bel de legendarische Olivia Pope (Kerry Washington). Zij voert een team van crisismanagement-experts aan dat excelleert in het laten verdwijnen van zelfs de meest smerige, obscene schandalen. Maar als zelfs zij steken laten vallen, kunnen de deskundige schadebeperkers dan nog de schade in hun eigen leven onder controle houden?  Een verhaal vol verhoudingen, onbeteugelde macht en schokkende politieke intriges, achter de gesloten deuren van de elite van Washington D.C.

Twisted Seizoen 1-2

De 16-jarige Danny Desai heeft geen makkelijke jeugd gehad. Wanneer hij na vijf jaar jeugdgevangenis terugkeert naar zijn geboorteplaats, wordt het er niet makkelijker op. Hij wordt meteen bestempeld als een buitenstaander. Danny probeert zijn draai te vinden en de band met zijn jeugdvrienden Jo en Lacey te herstellen. Ook zijn moeder Karen heeft een zware tijd achter de rug sinds de gevangschap van haar zoon en de plostelinge verdwijning van haar echtgenoot.

Castle Seizoen 1-8

Rick Castle is een wereldberoemde misdaadromanschrijver. Zijn verhalen komen tot leven wanneer een moordenaar al zijn misdaadverhalen nabootst. Castle wordt ingeschakeld om de politie van New York te helpen de moordenaar een stap voor te blijven. Hij realiseert zich dat de politie hem ook kan voorzien van massa’s ideeën voor zijn volgende boek. De relatie wordt wat ingewikkelder, maar ook veel leuker, wanneer hij moet gaan samenwerken met de aantrekkelijke rechercheur Beckett, die de  ongebruikelijke methodes van Castle niet kan waarderen.

Once Upon A Time Seizoen 1-5

Emma weet hoe ze voor zichzelf moet zorgen. Ze is een 28-jarige borgtochtgeldschieter die alleen is sinds ze werd achtergelaten als baby. Maar alles verandert wanneer Henry – de zoon die ze jaren geleden heeft afgestaan – haar vindt. Henry is nu 10 jaar oud en heeft Emma’s hulp nodig. Hij gelooft namelijk dat Emma afkomstig is uit een alternatieve wereld waarin ze de vermiste dochter is van Sneeuwwitje en Prince Charming.

ABC Studios
De awardwinnende series van ABC Studios

Zie je bij Ziggo Movies & Series

Topseries als Grey’s Anatomy, Lost, Marvel’s Agents of S.H.I.E.L.D. en nog veel meer zie je voor slechts € 6,95 per maand. Of kies voor Ziggo Alles-in-1 Complete of Max.

Meer ABC Studios: