Wat is er deze week gebeurd in Westworld?

Praat na over Westworld seizoen 2

Elke dinsdag op Facebook, YouTube en kanaal 13

Technerd Nick Nijland is Westworld-fan van het eerste uur. In Talking Westworld analyseert hij samen met zijn collega's elke week de nieuwste aflevering van seizoen 2. Zo hoef je nooit bang te zijn dat je iets gemist hebt.

Alweer de laatste aflevering van dit seizoen!

Wat is er in de nieuwe aflevering van elke maandag  gebeurd? Welke theorieën zijn er? En wat kunnen we verwachten van de volgende aflevering? Nick praat je bij! 

De redacteur van IGN Benelux kent alle fantheorieën en bedenkt ook graag nieuwe. Je zou kunnen zeggen dat hij een tikkeltje geobsedeerd is door de sf-serie. Verder is hij gek op innovatie, technologie en gadgets. En dat komt natuurlijk goed van pas bij zijn analyses.

Talking Westworld zie je elke dinsdag op Facebook, YouTube en om 22.00 uur bij Ziggo TV op kanaal 13.

Over de gasten

De gasten die Nick elke week vergezellen zijn allemaal fan van Westworld en genoeg nerd om elke seconde uit te kunnen pluizen. Sven van Rietkerk, Mick van Hesteren, Juliën Rodenrijs en Jordan van Andel wisselen elkaar elke week af om hun theorieën los te laten op de laatste aflevering. Voor entertainmentwebsite IGN Benelux schrijven ze over games, films, series en gadgets.