Kijk Westworld seizoen 2 alleen bij Ziggo

\W/estworld seizoen 2: chaos takes control

Maak je op voor de seizoensfinale!

Bring yourself back online. Vanaf maandag 23 april laat Westworld seizoen 2 je hersenen weer kraken. Lees hier alles over het nieuwe seizoen. Of er een Samurai World komt, bijvoorbeeld. En dat 'onze' Katja Herbers een rol te pakken heeft. Hoe cool!? 

Kijk Westworld seizoen 2 alleen bij Ziggo
Win bioscoopkaartjes voor de seizoensfinale

Het tweede seizoen van Westworld loopt op zijn eind. En waar kan je de seizoensfinale van deze filmische serie nou beter kijken dan op een groot wit doek?

Lees verder en maak kans op tickets voor de finale viewing in Kinepolis Utrecht op maandag 25 juni!

Katja Herbers is lekker bezig

Wat Michiel Huisman en Carice van Houten kunnen in Game of Thrones kan ik ook, dacht de Nederlandse Katja Herbers (37). Ze scoorde geen bijrolletje, maar gelijk een vaste rol. Herbers was al lekker bezig in Amerika met rollen in de series Manhattan, The Americans en The Leftovers.

In Westworld gaat ze vanaf aflevering 3 van het nieuwe seizoen aan de slag als Grace, een bezoeker van het park. En dat bezoekje bevalt prima, want Grace is een terugkerend personage. 

Kijk Westworld seizoen 2 alleen bij Ziggo
Movies & Series XL
Nog meer films, zenders én het beste van HBO

Met Movies & Series XL, the home of HBO

Voor maar € 11,95 per maand. Nu de eerste maand gratis!

Ben je klant van Ziggo én Vodafone? Dan krijg je gratis extra's, zoals bijvoorbeeld het tv-pakket Movies & Series L. Daarmee kijk je al je favoriete HBO-series.