Movies & Series (X)L compleet vernieuwd

Movies & Series (X)L compleet vernieuwd!

Alles over je tv-pakket

Met Movies & Series (X)L geniet je van de gaafste films en series. Normaal gesproken houden we een voorjaarsschoonmaak, maar speciaal voor jou halen we deze winter al flink de bezem door ons aanbod.

Update: 26 januari 2022

Movies & Series (X)L is compleet vernieuwd met een groot, divers en internationaal aanbod van ViacomCBS Global Distribution Group. Zo heb je volop nieuwe keuze, met extra topfilms en -series in je tv-pakket.

Nieuwe series in Movies & Series L en XL

De hitserie Evil met de Nederlandse Katja Herbers.

Kijk vanaf januari onder andere deze films & series

Het nieuwe aanbod is zó groot; dat kunnen we niet allemaal opsommen. Maar we geven je graag een tipje van de sluier. Zo kun je nu al genieten van bekroonde en complete series als Ray Donovan, Californication en Dexter. En van recente topseries zoals Spy City, Joe Pickett en American Rust met Maura Tierney (ER) en Emmy Award®-winnaar Jeff Daniels, exclusief bij Ziggo in je pakket. En er komen binnenkort nog meer exclusieve series aan, zoals vanaf 10 februari de dramaserie Station Eleven, waarin overlevenden van een verwoestende griep de wereld opnieuw proberen op te bouwen.

Ook de nieuwste seizoenen zie je exclusief bij Ziggo. Zoals het tweede seizoen van Evil (vanaf 26/1), en het tweede seizoen van de misdaadserie City on a Hill (10/2) met Kevin Bacon. En in maart volgt het derde seizoen van Black Monday, exclusief bij Ziggo.

Hou je van echte filmklassiekers en blockbusters?
Die hebben we ook in huis. Wat dacht je van: Mission: Impossible, Forrest Gump, Star Trek, Cast Away, Transformers, Shutter Island, Top Gun en A Beautiful Mind? En vanaf februari zie je meerdere G.I. Joe- en Jackass-films, True Grit met Matt Damon en Jeff Bridges, en de klassieker Terms of Endearment, met Jack Nicholson, Danny DeVito en Shirly MacLaine.

We denken ook aan de kleintjes, want seizoen 1 tot en met 8 van het populaire PAW Patrol zie je nu ook bij Movies & Series (X)L.

Nieuwe series in Movies & Series L en XL

Ook Dexter kijk je in 2022 bij Movies & Series (X)L.

Deze HBO-series zie nog wel in 2022

Het aanbod is compleet vernieuwd. Dat betekent dat we afscheid hebben genomen van een aantal HBO-films en -series zoals Game of Thrones, The Sopranos en The Wire.

Gelukkig zijn er een aantal recente films, series en seizoenen die je nu nog wel tijdelijk kunt kijken, zoals The Nevers, Mare of Easttown, The White LotusSuccession seizoen 3Insecure seizoen 5.

Samenwerking Ziggo & HBO®

Ziggo niet langer ‘The Home of HBO®’

Vanaf 1 januari 2022 zijn de meeste films en series van HBO niet langer onderdeel van het Movies & Series (X)L-pakket. Lees wat dit voor jou betekent: 

HBO en Ziggo

Zo kijk je Movies & Series (X)L

Kies vanuit je tv-menu

Klik op het huisje van je afstandsbediening zo verschijnt  het menu op je scherm. Maak je keuze. 

Stembesturing afstandsbediening

Met je vinger op het stemicoon vertel je de   afstandsbediening wat je wil zien. Eenvoudig en snel.

Ziggo GO

Ga naar het  🔎  en typ de film of serie in die je graag wil zien. Of klik op het tabblad Movies & Series.