Toplijstjes van 2020: de best bekeken Movies & Series

Toplijstjes van 2020

De best bekeken Movies & Series van het afgelopen jaar

2020 was het jaar van afstand houden, binnenblijven en... films en series bingen! Wist je dat je meer dan 100 series in je pakket hebt? Je bent dus nog lang niet uitgekeken. Daarom, speciaal voor jou: de toplijstjes van 2020. Gevuld met het beste van Ziggo Movies & Series. 

Ziggo Movies & Series is inbegrepen bij Ziggo Movies & Series L en XL | Update: 4 januari 2021

Maak je keuze


De 10 meest gebingede series

Vikings, Billions of The Handmaid's Tale nog niet gezien? Dan is dit natuurlijk hét moment. Van ziekenhuisserie tot misdaad, dit zijn de best bekeken series van het afgelopen jaar:

De 10 meest gestreamde HBO-series*

The Undoing, Westworld en Chernobyl behoorden in 2020 tot de 10 absolute toppers van HBO. Ontdek ze allemaal:

*Voor de series van HBO heb je een Movies & Series (X)L-pakket nodig.

De 10 populairste kinderfilms

2020 was ook het jaar waarin de kids wat vaker thuis waren. Gelukkig was er genoeg te beleven met heel veel kinderfilms in je pakket. Deze 10 waren favoriet: 

De 10 best bekeken films

Na een dag hard (thuis)werken was het tijd voor ontspanning. Voeten omhoog, kussen in je rug, tijd voor een goede film. Welke van deze 10 heb jij nog niet gezien?

De 10 meest bestelde huurfilms

Theaters dicht, bioscopen gesloten... Het zat niet mee in 2020. Gelukkig huur je de nieuwste films via je On Demand-menu. Deze 10 werden het meest gekozen:

Vikings: het finaleseizoen

Vanaf 5 januari exclusief bij Ziggo Movies & Series

Zet je schrap voor de finale van het allerlaatste seizoen Vikings. In deel 2 van seizoen 6 komen we er eindelijk achter wie de heerser van Kattegat zal zijn. Deze bloedstollende serie kijk je compleet en exclusief bij Ziggo Movies & Series.

guidinc Awards