De beste Ziggo On Demand huurfilms van september

De 8 beste Ziggo On Demand films van september

Deze huurfilms wil je niet missen

Aladdins geest is uit de fles: de Avengers-reeks bereikt het eindpunt. Deze maand kun je extra veel genieten van de acteerkunsten van Waldemar Torenstra. Of ga je liever speurneuzen met Pokémon Pikachu?

Datum: 4 september 2019

1. Avengers: Endgame

Vanaf 30 augustus te huur bij Ziggo on Demand

Er zijn zóveel redenen waarom je Avengers: Endgame zou moeten zien. De climax van de hele Avengers-reeks levert wat het belooft: een heroïsch, episch slot waar veel fans van Game of Thrones stikjaloers op zijn ;-). Waarschuwing vooraf: kijk deze film alleen als je de vorige films ook gezien hebt. Zonder te weten wat voor chaos en vernietiging Thanos heeft achtergelaten in Avengers: Infinity War blijf je vooral met vraagtekens achter.

Avengers: Endgame was een absolute, recordbrekende blockbuster in de bioscoop. Veel fans zagen hem meerdere keren en krijgen nu nóg een kans om zich te laten verpletteren door dit besef van Tony Stark: ‘part of the journey is the end’.

2. Baantjer: het Begin

Vanaf 3 september te huur bij Ziggo On Demand

Denk je aan Baantjer, dan denk je aan Piet Römer en Victor Reinier. Je hoort de mondharmonica van Toots Thielemans en bij De Cock denk je meteen ‘met C-O-C-K’. Toch is Baantjer: het Begin wel degelijk anders.

Het plaats delict blijft het vertrouwde Amsterdam met een flinke dosis hoeren, pooiers en gajes. Rechercheur Jurre de Cock (Waldemar Torenstra) wordt geplaatst op het politiebureau op de Warmoesstraat. Samen met zijn nieuwe partner Tonnie Montijn (Tygo Gernandt) moet hij een moordzaak oplossen die leidt naar een mogelijke aanslag tijdens de kroning van prinses Beatrix. Kunnen ze een aanslag voorkomen?

3. Singel 39

Vanaf 5 september bij Ziggo On Demand

Waldemar Torenstra is hot in deze top 8, want ook in Singel 39 speelt hij een hoofdrol. Een Nederlandse romantische komedie die zich niet afspeelt in Amsterdam? Ja echt. Monique (Lies Visschedijk) heeft slechts één focus in haar leven: haar medische carrière. Tijd voor Tinder en baby’s heeft ze niet. Dan staat opeens hunk Max (Waldemar) op de stoep. Hij wil de garage onder haar huren. Voelt Mo dan opeens echt vlinders in haar buik?

Er is één klein probleem: Max valt op mannen, dus er zit niks meer in dan een vriendschap. Of toch wel? En hoe zit het met Max’ kinderwens?

4. Pokémon: Detective Pikachu

Vanaf 11 september te huur bij Ziggo On Demand

Pika Pika? OMG, Pokémon Pikachu praat in volzinnen. En dat is niet het enige ‘rare’ aan deze gele, gekke elektrobol: hij wil ook detective worden. Zijn eerste zaak? Tims vader zoeken die op mysterieuze wijze is verdwenen.

Detective Pikachu is chaotisch, hilarisch en een tikkie verwarrend. Hij is niet zo sterk en wendbaar als andere Pikachu's, maar hij is wel de enige Pokémon die met een mens, Tim, kan communiceren. Lukt het de twee om Tims vader op te sporen? Eh, eerst koffie voor onze pluizige vriend.

5. They Shall Not Grow Old

Vanaf 11 september te huur bij Ziggo On Demand

Kleur geven aan een van de donkerste periodes van de wereld? Oscar®-winnaar Peter Jackson (The Lord of the Rings) doet dit grandioos en geeft de soldaten uit de Eerste Wereldoorlog een gezicht.

Naar aanleiding van de honderdjarige herdenking van de Eerste Wereldoorlog zijn oude beelden uit archieven van oorlogsmusea digitaal bewerkt en ingekleurd, waardoor je het akelige gevoel hebt dat de beelden recentelijk zijn opgenomen. In technisch opzicht wordt They Shall Not Grow Old niet voor niets baanbrekend genoemd. Kijk in kleur hoe de oorlog gruwelijke impact heeft gehad op de soldaten en hoe een toekomstige generatie is weggevaagd.

6. The Hustle

Vanaf 12 september te huur bij Ziggo On Demand

Wil je een spoedcursus: ‘hoe licht ik een rijke man op?’? In deze hilarische komedie zit in ieder geval vol met bruikbare tips. In de remake van Dirty Rotten Scoundrels uit 1988 volgen we niet het kat- en muisspel van twee mannelijke maar twee vrouwelijke oplichters.

De elegante Josephine (Anne Hathaway) en de lompe Penny (Rebel Wilson) ontmoeten elkaar per toeval in een trein. Penny is nog een groentje op het gebied van oplichting en Josephine neemt haar onder haar hoede om de fijne kneepjes van het oplichtersvak te leren. Samen besluiten ze om de foute mannen te grazen te nemen die hen hebben belazerd.

7. Hotel Mumbai

Vanaf 18 september te huur bij Ziggo On Demand

Deze biografische thrillerfilm over de verschrikkelijke aanslagen in het Taj Mahal hotel in Mumbai in 2009 komt keihard binnen. Het laat zien hoe angstaanjagend de terroristische aanslag geweest moest zijn voor de medewerkers van het hotel en hoe moedig hun acties zijn geweest om erger te voorkomen.

Het is november 2008. Een groep zwaarbewapende Pakistaanse terroristen opent de aanval op het wereldberoemde hotel in India. Gedurende 68 uur zitten honderden mensen gevangen in het hotel en vechten ze voor hun leven als blijkt dat de commando’s te ver weg zijn om op korte termijn te helpen. De plaatselijke politie grijpt in en het hotelpersoneel stelt zelfs in deze verschrikkelijke omstandigheden de veiligheid van hun gasten voorop.

8. Aladdin

Vanaf 27 september te huur bij Ziggo On Demand

Prince Ali! Fabulous he! Ali Ababwa! Het voordeel van thuis kijken naar deze sing-along-film? Je kunt lekker meeblèren met al die gave nummers. Want na het succes van de remake van Beauty and the Beast heeft Disney de smaak te pakken.

De prachtige live-actionbewerking van de animatieklassieker Aladdin vertelt het spannende verhaal over de innemende straatrat Aladdin, de moedige Prinses Jasmine en Genie de lampgeest. Regisseur Guy Ritchie werkte met een sterrencast bestaande uit onder meer Will Smith, als de onstuitbare Genie, en de Nederlandse acteur Marwan Kenzari, die de schurk Jafar speelt.

Hoe kan ik films en series kijken bij Ziggo?
Hoe kan ik films en series kijken bij Ziggo?

De mogelijkheden op een rij 

Bij Ziggo kun je eenmalig films huren, vers uit de bioscoop. Of kijk zo vaak je wilt films en series als onderdeel van een abonnement. Hoe het precies werkt?

Meer Ziggo On Demand: