De 8 beste Ziggo On Demand films van september

De 8 beste Ziggo On Demand films van september

Hoeveel superhelden tel jij?

De Marvelhelden spatten van het scherm deze maand bij Ziggo On Demand met Avengers: Infinity War én Deadpool 2. Hoeveel superhelden tel jij? Tel je liever schaapjes dan superhelden, dan hebben we ook nog vijf films zonder superhelden voor je uitgekozen. 

Auteur: Vicki Blansjaar | 30 augustus 2018 | 14.30 uur

1. Avengers: Infinity War

Tien jaar nadat Iron Man, de eerste film van het Marvel-universum,  werd uitgebracht, komt de spanning tot een hoogtepunt in de grootste confrontatie aller tijden in Marvel’s Avengers: Infinity War.

Voor het eerst komen alle helden en hun bondgenoten uit alle voorgaande films bij elkaar om het op te nemen tegen de machtige Thanos die een bedreiging vormt die te groot is voor een enkele held. 

2. Deadpool 2

Marvel’s grofgebekte huurling is terug! Groter, beter en nog vaker zonder broek dan ooit tevoren. Wanneer er een supersoldaat met een moorddadige missie arriveert, wordt Deadpool (Ryan Reynolds) gedwongen om na te denken over vriendschap, familie en wat het daadwerkelijk betekent om een held te zijn.

Ondertussen geeft hij iedereen die hem in de weg staat ervan langs. Want soms moet je het vuil spelen om het goede te doen. 

3. Bad Samaritan

De getalenteerde fotograaf Sean runt samen met een vriend een louche parkeerservice. Wanneer de arrogante zakenman Cale zijn Maserati bij hen afgeeft, grijpt Sean zijn kans en glipt hij Cale’s huis binnen met zijn eigen sleutelbos.

Op de schokkende vondst die hij daar doet is hij niet voorbereid: een vastgeketend meisje in een gruwelijke moordkamer. Een levensgevaarlijk kat-en-muisspel volgt. Niemand is veilig voor de moordlustige Cale...

4. I Feel Pretty

Vanaf 19 september bij Ziggo On Demand

Wanneer Renee (Amy Schumer) tijdens het sporten met een harde klap van haar fiets valt, verandert haar zelfbeeld drastisch. In plaats van een doorsnee onopvallende vrouw die worstelt met haar onzekerheid, ziet ze zichzelf als één van de mooiste en meest zelfverzekerde personen ter wereld.

Met deze nieuwe versie van zichzelf is ze vastbesloten om alles uit het leven halen. Maar wat gebeurt er wanneer ze erachter komt dat haar uiterlijk nooit veranderd is?    

5. The Death of Stalin

Vanaf 19 september bij Ziggo On Demand

Nadat Jozef Stalin op een ochtend in maart 1953 bewusteloos wordt aangetroffen, reageert de resterende top van de Communistische Partij als verlamd. Niemand durft er een dokter bij te halen, want Stalin heeft al zijn dokters laten verbannen.

Twee dagen later wordt hij doodverklaard. In het machtsvacuüm dat ontstaat, probeert iedereen vooral zijn eigen hachje te redden. Een hilarische strijd om de macht is begonnen.    

6. A Quiet Place

Vanaf 19 september bij Ziggo On Demand

In de thriller A Quiet Place probeert een familie in stilte te overleven terwijl ze bedreigd worden door mysterieuze wezens die afkomen op geluid. Als ze je horen, zullen ze op je jagen.

De ouders worden gespeeld door Emily Blunt (The Girl on the Train) en John Krasinski (13 Hours). A Quiet Place is geregisseerd door John Krasinski. En vergeet niet: shhhh!

7. Isle of Dogs

Wes Andersons maffe, geanimeerde hondenkomedie gaat over de 12-jarige Atari en zijn waakhond Spots. Atari heeft de hond gekregen van zijn pleegvader, de corrupte burgemeester Kobayashi van de fictieve stad Megasaki City.

Als er in de stad een hondenziekte uitbreekt, verbant Kobayashi alle honden naar Trash Island. Ook Spots, maar dat laat Atari niet zomaar gebeuren. De stemmen van de viervoeters zijn van Scarlett Johansson, Tilda Swinton, Bryan Cranston en Edward Norton. 

8. Solo: A Star Wars Story

Vanaf 28 september bij Ziggo On Demand

Han Solo… Een smokkelaar. Een schurk. Een held. Een nieuw Star Wars-verhaal. Stap aan boord van de Millennium Falcon en reis naar een 'galaxy far, far away' in Solo: A Star Wars Story.

Volg het verhaal van de iconische Star Wars-held Han Solo en ieders favoriete Wookie, vóór de avonturen die in Star Wars: A New Hope plaatsvonden. 

Hoe kan ik films en series kijken bij Ziggo?
Hoe kan ik films en series kijken bij Ziggo?

De mogelijkheden op een rij 

Bij Ziggo kun je eenmalig films huren, vers uit de bioscoop. Of kijk zo vaak je wilt films en series als onderdeel van een abonnement. Hoe het precies werkt?