De beste Ziggo On Demand huurfilms van oktober

De 8 beste Ziggo On Demand films van oktober

Deze huurfilms wil je niet missen

Na Bohemian Rhapsody kun je nu smullen van Rocketman, de zeer muzikale film over het leven van Elton John. Hou je van de beste popsongs en ben je niet vies van glitter en glamour: dan is dit onze absolute kijktip. Deze maand zie je ook John Wick 3, Godzilla en heel veel andere topfilms. Net uit de bios. Nu al bij Ziggo On Demand.

Datum: 30 september 2019

1. Rocketman

Vanaf 2 oktober te huur bij Ziggo on Demand

Overdaad schaadt, maar overdaad zorgde ook voor de spectaculaire podiumshows van Elton John en voor zijn superhits, zeker die van de jaren ’70. Overdaad aan drank en drugs deed Elton ook in een ontwenningskliniek belanden. Alles, ook zijn privéverhaal, komt nu magistraal samen in het musical-achtige Rocketman.

Elton John wordt gespeeld door Taron Egerton (bekend van onder andere Kingsman: The Secret Service) en hij zingt alle hits in de film helemaal zelf. Resultaat: en nietsverhullende film over het leven van de Britse popartiest, van zijn tijd als begeleidend artiest, via zijn muzikale monsterverbond met songschrijver Bernie Taupin en de eerder genoemde overdaad, tot zijn terugkeer naar een soberder bestaan. Fantastische film van een fenomeen.

2. John Wick 3 - Parabellum

Vanaf 20 september te huur bij Ziggo On Demand

John Wick is op de vlucht geslagen, om twee redenen... hij wordt opgejaagd vanwege een wereldwijd beloofde prijs op zijn hoofd van maar liefst 14 miljoen dollar. En daarnaast voor het breken van een belangrijke regel van het Continental Hotel: het nemen van een leven in het hotel.

John had al geëxecuteerd moeten zijn, ware het niet dat de manager van het Continental Hotel, Winston, hem één uur heeft gegeven voordat zijn lidmaatschap van het Continental wordt opgeheven en hij geen toegang meer heeft tot de diensten die deze geheime ondergrondse criminele gemeenschap biedt.

3. Godzilla: King of the Monsters

Vanaf 2 oktober bij Ziggo On Demand

Een volgend episch actie-avontuur uit de ‘MonsterVerse’, waarin Godzilla tegenover de meest populaire monsters uit de popcultuur geschiedenis staat.

De heldhaftige leden van het cryptozoölogische agentschap Monarch nemen het op tegen een reeks megamonsters, waaronder de machtige Godzilla, die het gevecht aangaat met Mothra, Rodan en zijn ultieme vijand, de driekoppige King Ghidorah. Deze eeuwenoude supersoorten werden ooit beschouwd als mythen. Nu ze verrijzen en om heerschappij strijden, staat het voortbestaan van de mensheid op het spel.

4. Child's Play

Vanaf 17 oktober te huur bij Ziggo On Demand

Karen Barclay werkt in een warenhuis, waar op een dag een Buddi – een zeer geavanceerde speelgoedpop – wordt teruggebracht vanwege technische problemen. Omdat ze zelf geen geld heeft voor zo'n pop, besluit Karen dit teruggebrachte exemplaar in te pakken en cadeau te geven aan haar zoon Andy.

Andy ontdekt al snel dat deze pop, genaamd Chucky, anders is; Chucky kan bijvoorbeeld veel meer dingen leren dan de andere Buddi-poppen. Dat klinkt eerst leuk, tot Chucky leert wat geweld en moord is…

5. X-Men: Dark Phoenix

Vanaf 30 september te huur bij Ziggo On Demand

In deze nieuwe X-Men-film staat de ontwikkeling van een jonge Jean Grey naar een 'Dark Phoenix' centraal. Tijdens een levensgevaarlijke reddingsmissie in de ruimte wordt Jean geraakt door een kosmische kracht die haar in één van de krachtigste mutanten ooit transformeert.

Worstelend met deze instabiele kracht en haar eigen persoonlijke demonen, verliest Jean de controle. Ze rukt de X-Men-familie uit elkaar en ze dreigt zelfs de planeet te vernietigen. Dit is het verhaal van één van de meest geliefde X-Men-karakters.

6. 100% Coco New York

Vanaf 18 oktober te huur bij Ziggo On Demand

De succesvolle film 100% Coco krijgt een vervolg! In 100% Coco New York heeft Style Tiger Coco bijna zomervakantie. Terwijl haar klasgenoten jaloersmakend vertellen over hun vakantieplannen, kijkt Coco allesbehalve uit naar de zomer met haar moeder en meneer Hulleman op een camping in Nederland. Wat ze nog niet weet is dat ze een zomer vol fashion-avonturen op de New York Fashion School heeft gewonnen, in het hippe en va va vooming New York!

7. Long Shot

Vanaf 9 oktober te huur bij Ziggo On Demand

Charlotte Field (Charlize Theron) is een slimme, verfijnde en succesvolle diplomaat. Fred Flarsky (Seth Rogen) is een journalist met een talent voor problemen. Saillant detail: zij was vroeger zijn babysitter en eerste crush. Als ze elkaar na jaren onverwacht weer tegenkomen valt Charlotte voor Freds zelfspot en de herinneringen aan haar jeugdige idealisme.

Terwijl ze zich voorbereidt op haar kandidatuur voor het presidentschap neemt Charlotte, tot ontsteltenis van haar adviseurs, Fred impulsief in dienst als speechwriter. Het leidt tot een affaire en allerlei gevaarlijke, hilarische en bizarre situaties. Maar de zorgeloze loslippigheid van Fred kan haar kandidatuur laten stranden voordat de campagne goed en wel begonnen is…

8. Ballon

Vanaf 15 oktober te huur bij Ziggo On Demand

Het is 1979 en in de toenmalige Duitse Democratische Republiek verlangen twee families naar vrijheid en een betere toekomst. Ze bedenken een gewaagd plan om met een zelfgemaakte luchtballon naar het westen te vluchten.

In het geheim bouwen Günter Wetzel (David Kross) en zijn goede vriend Peter (Friedrich Mücke) een luchtballon, waarmee ze hun acht familieleden over de grens willen vliegen. Wanneer een eerste poging mislukt, komt niet alleen hun ontsnappingsplan in gevaar, maar staan ook hun levens op het spel. Met de Stasi op de hielen, doen ze toch nog een tweede poging om de gevaarlijke oversteek te maken.

Hoe kan ik films en series kijken bij Ziggo?
Hoe kan ik films en series kijken bij Ziggo?

De mogelijkheden op een rij 

Bij Ziggo kun je eenmalig films huren, vers uit de bioscoop. Of kijk zo vaak je wilt films en series als onderdeel van een abonnement. Hoe het precies werkt?

Meer Ziggo On Demand: