De 8 beste Ziggo On Demand films van oktober

De 8 beste Ziggo On Demand films van oktober

Deze huurfilms wil je niet missen deze maand

Dino’s, dealers en dieven; de nieuwe huurfilms van deze maand, zijn lekker divers. Deze toffe premières zie je deze maand bij Ziggo On Demand. 

Auteur: Vicki Blansjaar | 2 oktober 2018 | 10.30 uur

1. Jurassic World: Fallen Kingdom

Vanaf 10 oktober te huur bij Ziggo On Demand

Nostalgie! De epische Jurassic Park-franchise van bedenker Michael Crichton (Westworld) is terug. Het verhaal speelt zich af na de gebeurtenissen in Jurassic World (2015). Het themapark werd drie jaar geleden verwoest door op hol geslagen dino’s.

Isla Nublar, zoals het eiland heet, is nu een onbewoond eiland en de prehistorische dieren zijn aan hun lot overgelaten. Maar als de slapende vulkaan op het eiland weer actief wordt en de dino’s opnieuw met uitsterven bedreigd worden, wil een team specialisten er alles aan doen om de dieren te redden.

2. Ocean’s Eight

Vanaf 17 oktober te huur bij Ziggo On Demand

Danny Ocean, de door George Clooney gespeelde meesterdief uit de kluiskraaktriologie, heeft een zus: Debbie (Sandra Bullock). Ze heeft een meesterlijk plan dat alleen door vrouwen kan worden uitgevoerd.

Samen met haar partner in crime Lou Miller (Cate Blanchett) stelt ze een team van specialisten samen, bestaande uit: juwelenmaakster Amita (Mindy Kaling), straatoplichtster Constance (Awkwafina), hekwerkexpert Tammy (Sarah Paulson), hacker Nine Ball (Rihanna) en modeontwerpster Rose (Helena Bonham Carter). 

3. Hotel Artemis

Vanaf 25 oktober te huur bij Ziggo On Demand

Welkom bij Hotel Artemis: een geheim en exclusief ziekenhuis voor de gevaarlijkste criminelen ter wereld. Oscarwinnares Jodie Foster speelt de excentrieke verpleegster Jean ‘The Nurse’ Thomas.

Met hulp van assistent Everest (Dave Bautista) verzorgt Jean gewonde huurmoordenaars, bankovervallers, gangsters en andere misdadigers. Wanneer in de straten van LA bloederige rellen losbarsten en maffiabaas Orian Franklin (Jeff Goldblum) het gebouw betreedt, staan de verhoudingen tussen de patiënten op scherp. 

4. Loving Pablo Escobar

Vanaf 1 oktober te huur bij Ziggo On Demand

Loving Pablo Escobar (Javier Bardem) volgt het waargebeurde verhaal van de opkomst en ondergang van een van de grootste, rijkste en meest gevreesde drugshandelaren in de geschiedenis. In deze film zie je zijn leven door de ogen van journaliste Virginia Vallejo (Penélope Cruz) met wie hij een gepassioneerde affaire had.

Grappig om je te realiseren: Bardem en Cruz zijn in het echt getrouwd. Dit is overigens niet de eerste keer dat ze samen op het witte doek te zien zijn. Ze spelen bijvoorbeeld ook samen in het ontvoeringsdrama Everybody Knows. En dat vindt het stel best handig omdat ze zo dezelfde werktijden hebben.

5. Overboard

Vanaf 11 oktober te huur bij Ziggo On Demand

De remake van de comedy uit 1987! Wanneer een verwende, rijke jachteigenaar overboord valt en zijn geheugen verliest, ziet zijn schoonmaakster haar kans schoon. Kate is een hardwerkende, alleenstaande moeder die de luxe jacht van Leonardo schoon moet houden. 

Als Leonardo zijn geheugen kwijt blijkt te zijn, maakt ze hem wijs dat hij haar man is. Terwijl Leonardo zich voor het eerst in zijn leven in het zweet werkt voor zijn ‘gezin’ geniet Kate van haar wraak. Maar hoe lang kan ze haar leugen nog verborgen houden…

6. Sicario: Day of the Soldado

Vanaf 27 oktober te huur bij Ziggo On Demand

In Sicario: Day of the Soldado zijn de drugskartels aan de Mexicaans- Amerikaanse grens machtiger dan ooit. De drugsoorlog kent geen regels en de kartels smokkelen nu ook terroristen de grens van de VS over.

Agent Matt Graver (Josh Brolin) schakelt de mysterieuze Alejandro (Benicio Del Toro) in, wiens familie is vermoord door een drugsbaron, om de strijd op schandalige wijze te laten escaleren.

7. The Bookshop

Vanaf 12 oktober te huur bij Ziggo On Demand

Deze boekverfilming van Penelope Fitzgerald’s De Boekhandel is een groot succes in Spanje, waar de film drie Goya’s (Spaanse Oscars) won.

Weduwe Florence Green besluit haar leven weer op te pakken door een boekwinkel te openen. Ze is een krachtige vrouw die haar dromen najaagt, maar eind jaren vijftig in het Britse kustplaatsje doet haar winkel meer stof opwaaien dan verwacht.

8. Unsane

Vanaf 22 oktober te huur bij Ziggo On Demand

In deze psychologische thriller speelt Claire Foy – bekend van The Crown – een jonge vrouw die haar woonplaats verlaat om aan een nieuwe baan te beginnen en haar verleden achter zich te laten. Wanneer ze onvrijwillig wordt opgenomen in een psychiatrische inrichting, wordt ze geconfronteerd met haar grootste angst. Maar is het echt of een waanbeeld? 

Als schijnbaar niemand haar wil geloven en de autoriteiten haar niet kunnen of willen helpen, zal ze haar angst onder ogen moeten komen. Een schokkend verhaal met wisselende perspectieven. 

Hoe kan ik films en series kijken bij Ziggo?
Hoe kan ik films en series kijken bij Ziggo?

De mogelijkheden op een rij 

Bij Ziggo kun je eenmalig films huren, vers uit de bioscoop. Of kijk zo vaak je wilt films en series als onderdeel van een abonnement. Hoe het precies werkt?