De 8 beste Ziggo On Demand huurfilms van november

De 8 beste Ziggo On Demand films van november

Deze huurfilms wil je niet missen deze maand

Of je nu zin hebt om keihard mee te zingen, weg te zwijmelen of keihard in een deuk te liggen samen met de kids; het kan deze maand allemaal bij Ziggo On Demand. Deze huurfilms gaan deze maand in première!

Auteur: Vicki Blansjaar | 31 oktober 2018 | 10.30 uur

1. Incredibles 2

Vanaf 9 november te huur bij Ziggo On Demand

Na bijna 14 jaar is het in stretch gestoken superheldengezin terug! In dit vervolg op de animatiehit van DisneyPixar krijgt de familie Parr niet alleen met schurken te maken maar ook met gezinsperikelen.

Bob ‘Mr. Incredible’ en ‘Elastigirl’ Helen worden ontslagen door de overheid, maar Helen vindt al snel een nieuwe superheldenbaan. Bob neemt het huishouden over en zorgt voor Violet, Dash en baby Jack-Jack. En dat is een grote uitdaging, zeker als blijkt dat baby Jack-Jack licht ontvlambaar is. Letterlijk.

Het eerste deel, The Incredibles, kijk je bij Ziggo Movies & Series. 

2. Only the Brave

Vanaf 24 oktober bij Ziggo On Demand

Only the Brave gaat over de waargebeurde heldendaden van een eenheid van lokale brandweermannen uit het Amerikaanse stadje Prescott in Arizona. De eenheid, de Granite Mountain Hotshots, is gespecialiseerd in het blussen van bosbranden onder moeilijke omstandigheden.

Onder leiding van hoofdopzichter Eric Marsh (Josh Brolin) waken ze over levens, huizen en alles wat dierbaar is. Terwijl de meesten voor gevaar vluchten, rennen deze mannen er juist naar toe. Als team ontwikkelen ze een unieke band met elkaar die op de proef wordt gesteld door één noodlottig vuur.

3. Adrift

Vanaf 6 november te huur bij Ziggo On Demand

Tami en Richard zeilen met een jacht over de Stille Oceaan. Ze zijn jong en verliefd. De klus die ze hebben aangenomen lijkt meer op een perfecte vakantie dan op werken. Tot het noodlot toeslaat en ze terecht komen in een genadeloze orkaan. Met een verwoeste boot en weken verwijderd van de dichtstbijzijnde haven, moet Tami vechten voor zichzelf en de zwaargewonde Richard (Sam Clafin).

Het stel wordt gespeeld Shailene Woodley en Sam Clafin. Woodley werd wereldwijd bekend met haar rol in A Fault in Our Stars en Divergent. Sam Clafin was eerder te zien in onder meer The Hunger Games en Pirates of the Caribbean. 

4. Tag

Vanaf 7 november bij Ziggo On Demand

Hoe ver zou jij gaan om een spel te winnen? In deze komedie, die gebaseerd is op een waargebeurd verhaal, spelen vijf vrienden die ieder jaar een maand lang een alles-mag-spelletje genaamd ‘Tag’.

Ze riskeren hun leven, relatie én baan om elkaar te taggen met de kreet: ‘Jij bent hem!’. Dit jaar valt het spel samen met de bruiloft van hun enige onverslagen speler. Het zou hem een gemakkelijk doelwit moeten maken, maar hij weet dat ze komen en is voorbereid.

5. Skyscraper

Vanaf 15 november bij Ziggo On Demand

Will Ford (Dwayne Johnson) is een voormalige leider van een FBI-gijzelaarsreddingsteam en een oorlogsveteraan die zich nu bezighoudt met het beveiligen van wolkenkrabbers. Wanneer hij voor een opdracht in China is, breekt er plotseling brand uit in de hoogste en veiligste wolkenkrabber ter wereld.

Will krijgt de schuld van de brand en moet vluchten. Maar terwijl hij op de vlucht is, wil hij ook de echte daders vinden om zijn naam te zuiveren. Tot overmaat van ramp bevindt zijn eigen familie zich ook in de brandende wolkenkrabber. Oei. 

6. Mamma Mia: Here we go again

Vanaf 21 november bij Ziggo On Demand

Zing mee met dit heerlijke feel-good vervolg op Mamma Mia! uit 2008. Deze film keert terug in de tijd, zodat je ontdekt hoe relaties in het heden ooit zijn ontstaan. Oscarwinnares Meryl Streep zien we terug als Donna. De jonge Donna wordt gespeeld door Lily James.

Julie Walters als Rosie en Christine Baranski als Tanya. Amanda Seyfried en Dominic Cooper zijn Sophie en Sky. En dan zijn er nog de drie mogelijke vaders van Sophie: Pierce Brosnan, Stellan Skarsgård en Colin Firth als Sam, Bill en Harry. 

7. Ant-Man and the Wasp

Vanaf 23 november bij Ziggo On Demand

Na de gebeurtenissen in Captain America: Civil War zoekt Scott Lang (Paul Rudd) een balans tussen het vaderschap en zijn verantwoordelijkheden als superheld. Dan wordt hij door Hope van Dyne (Evangeline Lilly) en Dr. Hank Pym (Michael Douglas) met een nieuwe missie geconfronteerd, die vooral na aan het hart ligt van Hope/The Wasp.

Hope en Scott schieten weer in hun heldenkostuum en moeten samenwerken om het drama uit het verleden het hoofd te bieden. De weg naar een oplossing kan natuurlijk niet zonder spectaculaire achtervolgingen en heldenstunts.

8. Hotel Transylvania

Vanaf 28 november bij Ziggo On Demand

Graaf Drac is toe aan vakantie. Zijn 118-jaar oude tienerdochter Mavis regelt daarom een luxe cruisevakantie voor de hele familie zodat hij kan bijkomen van het drukke in zijn monsterhotel. Aan boord zijn leuke monsteractiviteiten en kan men naar hartenlust in het maanlicht luieren voor een lekker bleek kleurtje.

Maar de droomvakantie wordt een ramp als Mavis merkt dat Drac een oogje heeft op de mysterieuze kapitein Ericka, die duistere plannen heeft. 

Hoe kan ik films en series kijken bij Ziggo?
Hoe kan ik films en series kijken bij Ziggo?

De mogelijkheden op een rij 

Bij Ziggo kun je eenmalig films huren, vers uit de bioscoop. Of kijk zo vaak je wilt films en series als onderdeel van een abonnement. Hoe het precies werkt?

Meer Ziggo On Demand: