De beste Ziggo On Demand huurfilms van mei

De 8 beste Ziggo On Demand films van mei

Deze huurfilms wil je niet missen deze maand

Hang rond in je spinnenweb of neem het op tegen dodelijke machines. Met de Ziggo On Demand premières van mei zit je weer gebakken voor je ideale filmavond.  

Auteur: Vicki Blansjaar | 29 april 2019

1. Spider-Man: Into the Spider-Verse

Vanaf 30 april te huur bij Ziggo on Demand

Wat als er niet één Spider-Man is maar een heel legertje Spider-People? Het is een scenario waar de makers van de animatiefilm Spider-Man Intro the Spider-Verse een dikke vette Oscar én Golden Globe mee wonnen.

Regisseurs Phil Lord en Christopher Miller waren eerder al verrassend succesvol met The Lego Movie, waarmee ze net naast een Oscar en Golden Globe grepen. Dit keer laten ze hun magie los op het Spider-Man Universum van Marvel, met als resultaat een visueel hoogstandje met een hoop humor en een waslijst aan prijzen.

Waar haal je bijvoorbeeld in hemelsnaam een spiderpak vandaan als je opeens aan muren blijft plakken en superpowers blijkt te hebben? Miles Morales, een jonge tiener uit Brooklyn die we kennen uit de strips als de opvolger van Peter Parker, overkomt het. En voor hij het weet moet hij het opnemen tegen een villain met snode plannen.

2. Mortal Engines

Nu te huur bij Ziggo On Demand

Mortal Engines is het spectaculaire nieuwe avonturenepos van regisseur Peter Jackson, die we natuurlijk kennen van o.a. The Lord of The Rings, The Hobbit en King Kong.

Duizenden jaren nadat onze beschaving verwoest is door een catastrofale gebeurtenis, heeft de mensheid zich op een opmerkelijke manier aan de extreme levensomstandigheden aangepast. De mensen wonen in kolossale steden, die op rupsbanden over de aarde rollen. Maar om te overleven vallen de steden elkaar aan om aan brandstof te komen.

3. The Old Man and the Gun

Vanaf 30 april te huur bij Ziggo On Demand

Forrest Tucker is een Amerikaanse professionele bankovervaller die meermaals uit de gevangenis wist te ontsnappen. Op 70-jarige leeftijd deed hij zelfs nog een gewaagde ontsnapping uit de gevangenis San Quentin. Voordat hij naar een rusthuis moet vertrekken, beraamt hij nog een laatste overval.

The Old Man and the Gun is gebaseerd op dit waargebeurde verhaal, dat is omschreven in een krantenartikel uit 2003. Tucker wordt gespeeld door Robert Redford, die genomineerd werd voor een Golden Globe voor zijn rol. 

4. Bumblebee

Vanaf 1 mei te huur bij Ziggo On Demand

In het jaar 1987 vindt de zwaar beschadigde Volkswagen Kever 'Bumblebee', die op de vlucht is, een schuilplaats op een autokerkhof in een Californisch strandstadje. Daar wordt hij gevonden door de tiener Charlie die op haar beurt haar plek in de wereld probeert te vinden.

Bumblebee is er slecht aan toe, maar Charlie weet hem te herstellen en ontdekt dat ze niet met een gewone auto te maken heeft. De twee worden elkaars beste vrienden die elkaar beschermen wanneer Bumblebee's toekomst bedreigd wordt.

5. Terminal

Vanaf 2 mei te huur bij Ziggo On Demand

Twee huurmoordenaars worden door een mysterieuze werkgever ingehuurd om een taak te volbrengen die dicht in de buurt van een zelfmoordmissie komt. Ze krijgen er echter goed betaald voor, dus veel klagen doen ze niet.

Vervolgens kruist het onwaarschijnlijke duo het pad met Annie (Margot Robbie), een mysterieuze femme fatale die verwikkeld raakt in hun dodelijke opdracht.

6. Creed 2

Vanaf 15 mei te huur bij Ziggo On Demand

Adonis Creed staat voor zijn grootste uitdaging ooit. Dit terwijl hij persoonlijke verplichtingen heeft en moet trainen voor zijn volgende grote wedstrijd. Zijn tegenstander Viktor Drago, zoon van Ivan Drago, is geen onbekende voor zijn familie.

Gelukkig wordt Adonis nog steeds bijgestaan door Rocky Balboa. Samen ontdekken ze dat het verleden boven alles gaat en dat je het verleden niet kunt ontvluchten.

7. Vals

Vanaf 16 mei te huur bij Ziggo On Demand

In de laatste vakantie voor hun eindexamen en hun studententijd besluiten vier vriendinnen een meidenweekend te houden in het huis in de Ardennen waar één van hen als kind een paar keer is geweest.

Door hevige sneeuwval kunnen ze geen contact maken, bovendien verbergt elk van de meisjes een geheim. De onderlinge verstandhoudingen komen helemaal onder druk te staan wanneer ze drie jongens uitnodigen voor een feestje.

8. Glass

Vanaf 24 mei te huur bij Ziggo On Demand

The Sixth Sense-regisseur M. Night Shyamalan brengt zijn twee films – Unbreakable (2001) en Split (2017) – samen in één explosieve, thriller: Glass. Uit Unbreakable keert Bruce Willis terug als David Dunn evenals Samuel L. Jackson als Elijah Price, ook wel bekend als Mr. Glass.

James McAvoy vergezelt hen in zijn rol als Kevin Wendell Crumb, de man met verschillende identiteiten en Anya Taylor-Joh als Casey Cooke, de enige gevangene die een ontmoeting met het beest overleeft. Na Split, jaagt David Dunn in Glass op Crumb’s bovenmenselijke identiteit van The Beast.

Hoe kan ik films en series kijken bij Ziggo?
Hoe kan ik films en series kijken bij Ziggo?

De mogelijkheden op een rij 

Bij Ziggo kun je eenmalig films huren, vers uit de bioscoop. Of kijk zo vaak je wilt films en series als onderdeel van een abonnement. Hoe het precies werkt?

Meer Ziggo On Demand: