De beste Ziggo On Demand huurfilms van maart

De 8 beste Ziggo On Demand films van maart

Deze huurfilms wil je niet missen deze maand

In een spaceshuttle richting de maan? Of toch liever ronddwalen in een magisch sprookjesland? Met de Ziggo On Demand premières van maart kun je je heerlijk onderdompelen in allerlei spannende, prachtige en meeslepende fictieve werelden. 

Auteur: Jelena Barisic | 26 februari 2019

1. Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald

Vanaf 25 maart te huur bij Ziggo on Demand

Harry Potter-fans kunnen hun hart ophalen: Fantastic Beasts dompelt ons weer helemaal onder in de magische wereld van J.K. Rowling. The Crimes of Grindelwald is het tweede deel van de prequel-reeks.

Het is 1927, enkele maanden na de gebeurtenissen uit de eerste film. De duistere tovenaar Gellert Grindelwald (Johnny Depp) is ontsnapt en begint volgelingen te rekruteren. Zijn doel: tovenaars boven alle dreuzels (niet-magische mensen) verheffen. Albus Perkamentus (Jude Law) voelt zich genoodzaakt in te grijpen, maar kan Grindelwald alleen stoppen met de hulp van zijn voormalige leerling Newt Scamander (Eddie Redmayne). 

2. First Man

Vanaf 20 februari te huur bij Ziggo On Demand

Met zijn succesfilm La La Land sleepte Damien Chazelle zijn eerste Oscar voor beste regie in de wacht. Niet zo gek dus dat hij voor zijn volgende film wederom besloot Ryan Gosling in de hoofdrol te casten.

First Man vertelt het verhaal van de ruimtemissie die ervoor zorgde dat Neil Armstrong in 1969 het eerste mens op de maan werd, maar vooral ook de lange weg vol offers die eraan vooraf ging. De film was genomineerd voor vier Oscars, won er één en kon rekenen op jubelende recensies van de pers. 

3. The Nutcracker and the Four Realms

Vanaf 8 maart te huur bij Ziggo On Demand

Een eivormig doosje zonder sleutel. Dat is de erfenis die Clara's overleden moeder haar dochter nalaat. Tijdens haar zoektocht naar de sleutel komt Clara (Mackenzie Foy) via haar peetvader (Morgan Freeman) per ongeluk terecht in een magische wereld vol maffe personages waarin drie koninkrijken tegen een gezamenlijke vijand strijden. Kan Clara ze helpen om vrede te brengen? The Nutcracker and the Four Realms is een klassiek verhaal in een nieuw Disney-jasje, met in de indrukwekkende sterrencast ook onder andere Keira Knightley en Helen Mirren.

4. Gräns

Vanaf 8 maart te huur bij Ziggo On Demand

Het vreemde, bijna dierlijke uiterlijk van Tina maakt haar een buitenbeentje. Tegelijkertijd is ze op haar werk als grenswacht van onschatbare waarde: ze kan ruiken wat mensen voelen. Dankzij deze bijzondere gave heeft ze smokkelaars snel in de smiezen. Als ze op een dag toch een man tegenkomt die ze niet kan uitvogelen, gaat ze op onderzoek uit. Maar als ze achter zijn ware identiteit komt, blijkt ook dat haar eigen leven een grote leugen is...

De Zweedse arthousefilm Gräns won in 2018 Un Certain Regard, een van de belangrijkste prijzen van het Filmfestival van Cannes. Het drama is bovendien genomineerd voor een Oscar voor beste make-up. "Een opmerkelijk gevoelige instant-cultfilm", oordeelde de Volkskrant (4 sterren). 

5. Upgrade

Vanaf 13 maart te huur bij Ziggo On Demand

Tijdens een geweldadige carjacking wordt de vrouw van Grey (Logan Marshall-Green) doodgeschoten en raakt hij zelf verlamd. Zijn enige mogelijk om zich te wreken, is om een speciale computerchip in zijn lichaam te laten implanteren. Deze stelt hem niet alleen in staat om weer te lopen; hij wordt er een haast onverslaanbare vechtmachine van. 

Upgrade is een bloedstollende Australische scifi-thriller van regisseur Leigh Whannell, die bekend werd als scriptschrijver van moderne horrorklassiekers als Saw en Insidious. 

6. Widows

Vanaf 18 maart te huur bij Ziggo On Demand

Na een mislukte overval waarbij hun criminele echtgenoten omkomen, blijven vier vrouwen achter met een enorme schuld. Samen besluiten de weduwes het heft in eigen handen te nemen. 

Widows is de nieuwste film van Oscarwinnaar Steve McQueen (12 Years A Slave, Shame) en zit bomvol grote namen. Onder andere Liam Neeson, Colin Farrell, Michelle Rodriguez en Viola Davis schitteren in de zinderende misdaadthriller. Laatstgenoemde sleepte zelfs een BAFTA-nominatie in de wacht voor haar rol als de gedecideerde Veronica. 

7. The Girl in the Spider's Web

Vanaf 21 maart te huur bij Ziggo On Demand

Toen Stieg Larsson, schrijver van de populaire Millenium-reeks, in 2004 overleed, mocht David Lagerscrantz (Ik, Zlatan) de boeken een vervolg geven. The Girl in the Spider's Web is de verfilming van het eerste boek van zijn hand.

Natuurlijk is de badass hacker Lisbeth Salander ook in dit deel weer van de partij. Ditmaal raakt ze verwikkeld in een internationaal complot waarmee een nuclaire ramp akelig dichtbij komt. Na Noomi Rapace en Rooney Mara wordt Salander ditmaal gespeeld door de prijswinnende Britse actrice Claire Foy, die bekend werd als Queen Elisabeth in de bejubelde serie The Crown. 

8. Robin Hood

Vanaf 28 maart te huur bij Ziggo On Demand

Na het regisseren van afleveringen van populaire series als Peaky Blinders en Black Mirror, waagde BAFTA-winnaar Otto Bathurst zich aan zijn eerste speelfilm. Het werd Robin Hood, het welbekende verhaal over de held die van de rijken steelt en zijn buit aan de armen schenkt. 

Als Robin Hood (Taron Egerton) thuiskomt van de kruistochten, komt hij erachter dat zijn geliefde Sherwood Forest een corrupte plaats is geworden. Samen met een groep bendeleden (o.a. Jamie Foxx in de rol van Little John) besluit hij zijn thuis te heroveren. 

Hoe kan ik films en series kijken bij Ziggo?
Hoe kan ik films en series kijken bij Ziggo?

De mogelijkheden op een rij 

Bij Ziggo kun je eenmalig films huren, vers uit de bioscoop. Of kijk zo vaak je wilt films en series als onderdeel van een abonnement. Hoe het precies werkt?

Meer Ziggo On Demand: