De beste Ziggo On Demand huurfilms van februari

De 8 beste Ziggo On Demand films van februari

Deze huurfilms wil je niet missen deze maand

Februari is een filmmaand om een puntje aan te zuigen. Met de voor Oscars genomineerde films A Star is Born en Bohemian Rhapsody. Heb je die al lang in de bioscoop gezien? Bekijk dan onze andere toffe premières. Wat dacht je bijvoorbeeld van Tom Hardy's Venom? Geen lieverdje, wel super.

Auteur: Vicki Blansjaar | 23 januari 2019

1. Bohemian Rhapsody

Vanaf 25 februari te huur bij Ziggo On Demand

Het heeft heel wat jaren geduurd, maar het resultaat is er naar: Bohemian Rhapsody is een verpletterend mooie biografische film over het leven van Freddie Mercury en de Britse rockband Queen.

De film was de grote winnaar bij de Golden Globes en genomineerd voor de belangrijkste Oscars. Bohemian Rhapsody is vanaf 25 februari te huur bij Ziggo On Demand.

2. A Star is Born

Vanaf 20 februari te huur bij Ziggo On Demand

A Star is Born vertelt het verhaal van Jackson Maine (Bradley Cooper), een in verval geraakte country-ster. Hij ontdekt het onbekende talent Ally (Lady Gaga). De twee krijgen een liefdesverhouding en Jack probeert Ally in de schijnwerpers te krijgen. Wanneer dit lukt, krijgt Jack zelf moeite met het feit dat hij steeds meer in de schaduw komt te staan.

Lady Gaga won een Golden Globe voor haar soundtrack Shallow. De film is bovendien genomineerd voor maar liefst acht Oscars, waarvan twee voor hoofdrolspelers Bradley Cooper en Lady Gaga.

3. Venom

Vanaf 20 februari te huur bij Ziggo On Demand

Tom Hardy is het de mysterieuze Venom, een van Marvel’s dodelijkste personages. We kennen Venom als de tegenstander van Spider-Man, maar deze villain heeft zelf ook een bijzonder verhaal.

En Spider-Man en hij lijken meer op elkaar dan je denkt. Beiden hebben door toedoen van wetenschappelijke experimenten bovennatuurlijke krachten gekregen. In Venom zien we hoe onderzoeksjournalist Eddie Brock (Hardy), Venom is geworden. 

4. Johnny English Strikes Again

Vanaf 13 februari te huur bij Ziggo On Demand

Het derde deel van de komische Johnny English-filmreeks, met Rowan Atkinson als de populaire geheim agent. Dit nieuwe avontuur begint wanneer de identiteitsgegevens van alle agenten in Groot Brittannië op straat komen te liggen. Hierdoor is de voormalig spion Johnny English de laatste hoop van de geheime dienst.

Hij wordt ingeschakeld om de meesterhacker achter deze aanval te vinden. Het is een grote uitdaging voor de onhandige English om met behulp van de moderne technologie zijn missie te volbrengen. 

5. A House With A Clock in its Walls

Vanaf 13 februari te huur bij Ziggo On Demand

Deze magische film vertelt het verhaal over Lewis, die wanneer zijn ouders overlijden naar zijn oom Jonathan (Jack Black) wordt gestuurd in een krakend oud huis met een mysterieuze tikkende klok.

Er gebeuren de meest vreemde en onverwachte dingen waardoor Lewis er al snel achter komt dat er iets bijzonders aan de hand is met zijn oom, de vriendelijke buurvrouw Florence (Cate Blanchett) en het huis: iets magisch!

6. A Simple Favour

Vanaf 8 februari te huur bij Ziggo On Demand

In de stijlvolle thriller A Simple Favor volgt vlogger Stephanie (Anna Kendrick) een spoor van leugens om de waarheid achter de plotselinge verdwijning van haar vriendin Emily (Blake Lively) te achterhalen.

7. Todos lo saben

Vanaf 1 februari te huur bij Ziggo On Demand

Laura (Penélope Cruz) en haar gezin reizen vanuit Buenos Aires terug naar haar geboortedorp in Spanje voor een huwelijk. De bruiloft is een grote reünie met de hele familie, dorpsvrienden en haar oude liefde Paco (Javier Bardem). Wanneer het feest ruw verstoord wordt door de verdwijning van Laura’s dochter staat het leven van de Spaanse familie op z’n kop.

Todos lo saben (Everybody Knows) is de nieuwe film van de tweevoudig Oscarwinnaar Asghar Farhadi (A Separation, The Salesman). De psychologische thriller was de openingsfilm van het filmfestival van Cannes in 2018 en greep net naast de Palme d'Or.

8. Smallfoot

Vanaf 20 februari te huur bij Ziggo On Demand

Smallfoot zet de Bigfoot-legende op zijn kop als een slimme jonge Yeti iets vindt waarvan hij niet wist dat het bestond: een mens. Het nieuws over deze 'smallfoot' brengt hem roem én een kans bij het meisje van zijn dromen. Maar ook zorgt het voor oproer binnen de onwetende Yeti-gemeenschap.

Wie of wat leeft er nog meer in de wijde wereld buiten hun eigen besneeuwde dorpje? Een meeslepend verhaal over vriendschap, moed en vreugdevolle nieuwe ontdekkingen. 

Hoe kan ik films en series kijken bij Ziggo?
Hoe kan ik films en series kijken bij Ziggo?

De mogelijkheden op een rij 

Bij Ziggo kun je eenmalig films huren, vers uit de bioscoop. Of kijk zo vaak je wilt films en series als onderdeel van een abonnement. Hoe het precies werkt?

Meer Ziggo On Demand: