De 8 beste Ziggo On Demand huurfilms van december

De 8 beste Ziggo On Demand films van december

Deze huurfilms wil je niet missen deze maand

Tom Cruise knalt deze maand de bioscoop uit en je woonkamer binnen. Die onmogelijke missies van Ethan Hunt blijven heerlijk om naar te kijken. Niet zo’n actiefan? We hebben nog veel meer fijne premières deze maand.

Auteur: Vicki Blansjaar | 30 november 2018 | 8.30 uur

1. Mission: Impossible - Fallout

Vanaf 5 december te huur bij Ziggo On Demand

In deze zesde film in de Mission Impossible-reeks schittert Tom Cruise als vanouds als Ethan Hunt. De franchise is ruim twaalf jaar na de eerste film nog steeds razend populair. Op IMBD scoort de film een 8.

Wanneer een missie van Hunt en zijn IMF-team mislukt, ontsnapt misdadiger Solomon Lane en ontstaat er een bedreiging voor de hele wereld. Lane zagen we eerder in Mission: Impossible - Rogue Nation. Hij is de baas van de criminele organisatie The Syndicate. 

Kijk ook alle voorgaande delen:

2. The Equalizer 2

Vanaf 19 december te huur bij Ziggo On Demand

Denzel Washington is terug in een van zijn meest karakteristieke rollen: voormalig geheimagent Robert McCall, ofwel privédetective The Equalizer. In het eerste deel zagen we hoe hij op keiharde wijze opkomt voor mensen die het slachtoffer zijn van een misdrijf. Daarin gaat hij ver, heel ver.

Dit keer komt iemand waar hij van houdt in gevaar. Tja… daarmee maak je The Equalizer natuurlijk pissed, kortom: unleash the beast mode.

3. Crazy Rich Asians

De in New York geboren Rachel Chu (Constance Wu) vergezelt haar vriend Nick Young (Henry Golding) naar de bruiloft van zijn beste vriend in Singapore. Ze is enthousiast maar ook nerveus om de familie van Nick te ontmoeten. Tot overmaat van ramp is Nick ‘vergeten’ een aantal belangrijke details over zijn leven te vermelden.

Nick blijkt niet alleen de afstammeling is van een van de rijkste families van het land, maar behoort ook tot een van de meest gewilde vrijgezellen. Rachel belandt daardoor totaal onvoorbereid in bijzondere situaties. 

4. De film van Dylan Haegens

Vanaf 18 december te huur bij Ziggo On Demand

Dylan heeft zijn leven goed op orde; hij heeft een succesvol YouTube-kanaal, een eigen tosti-zaak en een leuk team: Rick, Teun en Marit. Er is alleen één stoorzender: IJsbrand. Hij is ook een YouTuber en maakt vrijwel iedere video van Dylan na, alleen dan stukken beter. Dylan gaat samen met Teun op onderzoek uit en ontdekt het geheim van IJsbrand.

Met zijn eerste film trok Dylan in acht dagen tijd 100.000 bezoekers naar de bioscopen en bereikte daarmee de status Gouden Film. 

5. Christopher Robin

Vanaf 12 december bij Ziggo On Demand

Christopher Robin (Ewan McGregor) is geen klein jongetje meer. Hij heeft een druk leven en een gezin waar hij niet genoeg tijd aan besteedt. En de beer waarmee hij opgroeide, Winnie de Poeh, is hij al bijna vergeten. Dat terwijl hij nog zo beloofd had hem niet te vergeten.

Gelukkig worden de jeugdvrienden met elkaar herenigd. Poeh is zijn vriendjes, Knorretje, Iejoor en Teigetje kwijt. Hij heeft Christophers hulp nodig, die op zijn beurt ook wel wat hulp kan gebruiken in zijn leven.

6. The Star

Vanaf 28 november bij Ziggo On Demand

In de komische animatiefilm ‘The Star’ is Jezus niet de ster van het verhaal, maar de ezel Bo. Het hoefdiertje is een typische pakezel en is de dagelijkse sleur in zijn dorp zat. Tijd om de benen of eh… poten te nemen! Samen met een aantal andere dieren, waarvan sommige zo uit de moderne kerststal kunnen lopen, gaat hij op avontuur.

Tot zijn clubje horen Ruth, een schattig schaap dat haar kudde is verloren en Dave, een dolle duif met grote ambities. Drie hilarische kamelen en wat andere excentrieke dieren maken de boel compleet en geven ons een hele andere kijk op het eerste kerstverhaal. 

7. Crooked House

Vanaf 21 december bij Ziggo On Demand

Crooked House is gebaseerd op Agatha Christies meest verdorven verhaal. In het landhuis van de schatrijke familie Leonides wordt het familiehoofd en eigenaar van het familiefortuin dood aangetroffen. De omstandigheden zijn verdacht en er lijkt sprake te zijn van moord.

Er zijn verdachten te over. En verdachtmaking verdeelt. Drie generaties van de toch al verknipte familie wonen op het enorme landgoed en de stemming wordt steeds grimmiger. Het motief ligt voor de hand; het ongekende fortuin. Wie kon de verleiding niet weerstaan?

8. Under the Silver Lake

Vanaf 11 december bij Ziggo On Demand

Under the Silver Lake is geschreven door regisseur David Robert Mitchell van de horrorhit It Follows. Zijn nieuwe thriller speelt zich af in Hollywood Hills van Los Angeles. Mitchell vond zijn inspiratie voor de film tijdens een ritje langs de buitensporige villa’s. ‘Wat speelt zich daar achter gesloten deuren af’, vroeg hij zich af.

Het verhaal dat hij vervolgens schreef, begint op een mooie, zwoele avond. Sam (Andrew Garfield) maakt kennis met zijn aantrekkelijke buurvrouw Sarah (Riley Keough). Wanneer zij de volgende ochtend op mysterieuze wijze blijkt te zijn verdwenen, begint Sam aan een onwerkelijke zoektocht. 

Hoe kan ik films en series kijken bij Ziggo?
Hoe kan ik films en series kijken bij Ziggo?

De mogelijkheden op een rij 

Bij Ziggo kun je eenmalig films huren, vers uit de bioscoop. Of kijk zo vaak je wilt films en series als onderdeel van een abonnement. Hoe het precies werkt?

Meer Ziggo On Demand: