De beste Ziggo On Demand huurfilms van augustus

De 8 beste Ziggo On Demand films van augustus

Deze huurfilms wil je niet missen

Ben je de hitte even zat en heb je zin om af te koelen met een gave film? Kijk dan deze maand naar de stoere en stuntelige superheldenfilm Shazam! Of stap in de betoverende wereld van Tim Burton's Dumbo, over het aandoenlijke olifantje met de grote oren.

Datum: 1 augustus 2019

1. Shazam!

Vanaf 31 juli te huur bij Ziggo on Demand

Hoe gedraag je je als een superheld? En welke naam kies als je net hebt ontdekt dat je bovennatuurlijke krachten hebt? In Shazam! zien we dat er in iedereen een superheld huist; er is alleen wat magie voor nodig om het tot leven te wekken.

In het geval van pleegkind Billy Batson is één luid uitgesproken woord - SHAZAM! - voldoende hem te veranderen in de superheld Shazam, een gave die hij krijgt van een oude tovenaar. Shazam heeft vanaf dat moment een gespierd, volwassen lichaam en geniet van zijn superkrachten zoals elke tiener zou doen. Toch moet hij zijn krachten snel leren beheersen om het te kunnen opnemen tegen de dodelijke machten van het kwaad onder leiding van Dr. Thaddeus Sivana.

De beste Ziggo On Demand huurfilms van augustus

2. Dumbo

Vanaf 2 augustus te huur bij Ziggo On Demand

Wie kent hem niet? De lieve, aandoenlijke olifant Dumbo met zijn grote oren uit de tekenfilm van Disney. In deze remake van de film uit 1941 neemt de fantasierijke regisseur Tim Burton (o.a. Alice in Wonderland, Batman) je mee in de betoverende wereld van het vliegende olifantje.

Het noodlijdend circus waar hij onderdeel van uitmaakt, maakt een geweldige comeback met de act van Dumbo. Maar als ze met een nieuwe investeerder (Michael Keaton) in zee gaan, ontdekken ze al snel dat diens grootse plannen een schaduwzijde hebben. 

3. Alita: Battle Angel

Vanaf 5 augustus bij Ziggo On Demand

Alita: Battle Angel is een cyberpunkfilm van regisseur Robert Rodriquez die vooral bekend is van Sin City. In deze verfilming van de mangareeks Gunnm van Yukito Kishiro wordt de achtergelaten cyborg Alita gevonden op de vuilnisbelt van Iron City. 

De barmhartige cyber-arts Id neemt de bewusteloze cyborg mee naar zijn kliniek. Wanneer Alita ontwaakt, heeft ze geen herinnering aan wie ze is en herkent ze de wereld waar ze zich in bevindt niet. Terwijl ze haar nieuwe leven op de rit probeert te krijgen in de verraderlijke straten van Iron City, doet Ido zijn best om Alita af te schermen voor haar mysterieuze verleden. Want wie kan ze vertrouwen en wie niet?

De beste Ziggo On Demand huurfilms van augustus

4. Corgi

Vanaf 31 juli te huur bij Ziggo On Demand

Rex is niet zomaar een hond; hij is de meest geliefde hond van de Britse vorstin queen Elisabeth, of beter gezegd was. Want wanneer hij op een dag per ongeluk een belangrijke gast bezeert - een animatieversie van president Trump -, is het afgelopen met zijn royale leventje op Buckingham Palace.

In de commotie die volgt wordt Rex per ongeluk buitengesloten van het paleis en raakt de weg kwijt. Hij belandt in het dierenasiel en moet zichzelf zien te redden tussen de straathonden. Tijdens zijn zoektocht om de koningin terug te vinden, wordt Rex verliefd en blijkt er een waar diplomaat in hem te schuilen. Lukt het hem om weer de queens top dog te worden? Of kiest hij voor de liefde?

5. Stan & Ollie

Vanaf 7 augustus te huur bij Ziggo On Demand

Stan en Ollie, beter bekend als Laurel en Hardy of 'De dikke en de dunne' in Nederland, zijn het grootste komische duo dat Hollywood ooit gekend heeft. Met een gouden tijdperk op zak, besluit het duo jaren later hun triomfantelijke afscheidstournee te plannen in Groot-Brittannië en Ierland. Maar zit het publiek na al die jaren nog wel te wachten op hun ietwat gedateerde slapstick-humor? Biedt de komst van tv misschien uitkomst?

Deze biopic van regisseur Jon S. Baird speelt Steven Coogan Stan Laurel (de dunne) en John C. Reilly is Oliver Hardy (de dikke). De film kreeg lovende recensies en Reilly werd zelfs genomineerd voor een Golden Globe.

6. Vice

Vanaf 14 augustus te huur bij Ziggo On Demand

Vice is het nog nooit eerder vertelde, waargebeurde verhaal van de bureaucratische insider Dick Cheney (Christian Bale) die stilletjes de machtigste man ter wereld werd als vicepresident van George W. Bush.

Van de makers van de met een Oscar-bekroonde film The Big Short van regisseur Adam McKay. Ook Vice viel in de prijzen: de haast onherkenbare Christian Bale won een Golden Globe voor zijn rol als Cheney en bij de Oscars viel de film dan ook in de prijzen vanwege de uitmuntende visagie.

7. Wonder Park

Vanaf 21 augustus te huur bij Ziggo On Demand

Wonder Park vertelt het verhaal van een bijzonder pretpark waar de fantasie van een creatief meisje genaamd June werkelijkheid wordt. Althans, in haar fantasie. Maar kleine meisjes worden groot en zo ook June. Ze raakt uitgekeken op haar eigen fantasiewereld, tot ze tijdens een wandeling op een achtergelaten en half ingestort pretpark stuit in de bossen.

Het blijkt het pretpark uit haar eigen fantasie te zijn dat toch in leven is gekomen. Nu is het tijd om haar koppie te gebruiken en met een flinke dosis fantasie weer leven in de brouwerij te brengen. Welkom in Wonder Park!

8. Dragged Across Concrete

Vanaf 29 augustus te huur bij Ziggo On Demand

Brett Ridgeman (Mel Gibson) en Anthony Lurasetti (Vince Vaugn) zijn twee doorgewinterde politiemannen die vanwege een video van een hardhandige arrestatie geschorst worden door hun politiechef Calvert (Don Johnson).

Wanneer het duo zonder salaris, gekrenkt en platzak een tip ontvangt over een geplande bankoverval, besluiten ze dat de tijd is aangebroken om, na jarenlang op te zijn opgekomen voor het recht van de samenleving, eens voor zichzelf op te komen.

Hoe kan ik films en series kijken bij Ziggo?
Hoe kan ik films en series kijken bij Ziggo?

De mogelijkheden op een rij 

Bij Ziggo kun je eenmalig films huren, vers uit de bioscoop. Of kijk zo vaak je wilt films en series als onderdeel van een abonnement. Hoe het precies werkt?

Meer Ziggo On Demand: