Comedy Central Extra is Zender van de Maand september

Als vip naar Heroes Dutch Comic Con?

Comedy Central Extra is Zender van de Maand september

Een van de allerleukste zenders is Comedy Central Extra. Dus het is een feestje dat het kanaal Zender van de Maand september is en voor alle Ziggo klanten zonder extra kosten te zien op kanaal 124. Je maakt ook nog eens kans op een vip-arrangement of reguliere kaarten die toegang geven tot de Heroes Dutch Comic Con in Utrecht!

Comedy Central Extra is Zender van de Maand september

Ga jij als vip naar de Heroes Dutch Comic Con?

De actie is verlopen.

De prijsvraag liep t/m 30 september 2018 | Actievoorwaarden

Heroes Dutch Comic Con 2017 - the aftermovie

Alles voor de lach

Comedy Central Extra staat bol van opvallende shows, speciaal voor de echte comedyfan. En dat zijn niet de minste shows: The Daily Show with Trevor Noah, Brooklyn Nine Nine, South Park, Inside Amy Schumer en The Late Late Show with James Corden.

Naast Comedy Central Extra en Comedy Central (op kanaal 16 in het basispakket) kun je natuurlijk ook heel veel Comedy Central-programma’s on demand bekijken als onderdeel van het Movies & Series (X)L pakket.

Kijktips Comedy Central Extra:

Brooklyn Nine Nine
Brooklyn Nine Nine

Brooklyn 99 draait om het fictionele 99ste district van de New York City Police Department in Brooklyn, waarbij zijn rechercheurs en de nieuw aangestelde commandant worden gevolgd. 

South Park

In het kleine stadje South Park in Colorado is het nooit saai. Ook dit seizoen weer beleven Kenny, Stan, Kyle en Cartman de meest bizarre en hilarische avonturen.  

LA to Vegas

Ontmoet de crew en passagiers van de budgetvliegtuigmaatschappij Jackpot Airlines die weekendvluchten tussen LA en Las Vegas verzorgt. Piloot David Pratman heeft van alles aan zijn hoofd. Botst dat met zijn werk? Natuurlijk.