Zender van de Maand juli ShortsTV

Kijk dé zender van de korte films

ShortsTV is in juli Zender van de Maand op kanaal 125

In juli is ShortsTV Zender van de Maand. Te zien op kanaal 125 en op de Ziggo GO app. Mooi nieuws voor fans van korte films: heb je een Mediabox XL, dan beschik je nu ook over de ShortsTV-app. Stel je eigen ShortsTV-kanaal samen, gewoon op je eigen tv.

Maak kans op een ultra HD tv!

Wat is ShortsTV?

ShortsTV staat volledig in het teken van korte films. Shorts dus. De programmering bestaat uit blokken van een uur of een half uur met een bijzondere keuze van verschillende genres. Van komedie tot musicals, en van thrillers tot animatie.

De zender toont ook korte genomineerde en bekroonde films, van Academy Award-winnaars tot aan bekroonde films van internationale filmfestivals. Daarnaast zendt ShortsTV ook computeranimatiefilms van de hoogste kwaliteit, filmische hoogstandjes van internationale en onafhankelijke filmmakers én prijswinnende films van de meest spraakmakende nieuwe regisseurs uit.

Met Shorts On Demand kijk je korte films wanneer je dat wilt. Een grote selectie aan korte films staat voor je klaar in de ShortsTV-app op de Mediabox XL.

Alle verschillende genres van ShortsTV zijn vertegenwoordigd: Stars in Shorts, Animate!, Midnight, Shorts Docs, Film School, Best in Fest, Editor’s Pick, Shorts in Love en Comedy.

Nieuw: de ShortsTV-app

Heb je een Mediabox XL thuis? Dan heb je als liefhebber van korte films nu een nieuwe mogelijkheid om naar je favoriete soort films te kijken. Met de ShortsTV-app op de Mediabox XL stel je je eigen kijkavond samen vol korte films uit het aanbod van ShortsTV.

Weet je hoe de playlists van Spotify of Pandora werken, dan weet je ook hoe de nieuwe app werkt. De app begint met een catalogus van 2500 korte films en gaat groeien tot meer dan het dubbele. Hart van de app is een systeem dat leert van je keuzes, je likes en je skip-gedrag. Probeer het vooral eens uit.

Maak kans op een ultra HD tv!

De gloednieuwe ShortsTV-app moet je natuurlijk haarscherp checken. Daarom geven we een ultra HD tv weg. Wil jij kans maken op deze toffe prijs? Doe mee aan de prijsvraag en laat je gegevens achter*:

De actie is verlopen.

Kijktips ShortsTV:

local stories: back window
local stories: back window (nl)
Woensdag 4 juli om 21.00 uur

Een liefhebbende kleindochter en haar grootvader worstelen met zijn Alzheimer, die hun magische band in gevaar brengt.

The Midnight Hour
The Midnight Hour
Elke nacht om 0.00 uur

De Midnight Hour zorgt voor je middernachtelijke behoefte aan enge korte films vol bloed, ingewanden en andere vuiligheid. 

Stars In Shorts: Annihilation Edition
Stars In Shorts: Annihilation Edition
Maandag 30 juli om 21.00 uur

In Stars in Shorts zie je korte films met de boegbeelden van je favoriete films en tv-shows. In deze aflevering een serie korte films met de acteurs van de sci-fi thriller Annihilation. Met o.a. Tessa Thompson en Gina Rodriguez. 

Zender van de Maand juli ShortsTV
Movies & Series XL
Nog meer films, zenders én het beste van HBO

Met Movies & Series XL, the home of HBO

Voor maar € 11,95 per maand. Nu de eerste maand gratis!

Combineer je internet van Ziggo mét Vodafone? Dan krijg je gratis extra's, zoals bijvoorbeeld het tv-pakket Movies & Series L. Daarmee kijk je al je favoriete HBO-series.