BabyTV is Zender van de Maand

Wie wint de loopfiets?

Zender van de Maand BabyTV zie je op kanaal 310

Op Zender van de Maand BabyTV zie je programma’s die kinderen tot vier jaar en hun ouders meenemen op een reis vol verhalen, liedjes, rijmpjes en lieve personages. En pak die mooie kans: we verloten deze maand vijf driewielers/loopfietsjes! 

BabyTV is onderdeel van Movies & Series XL en staat tot en met 30 juni open voor alle digitale abonnees en op de Ziggo GO app. De programma’s van de zender zijn gemaakt door experts op het gebied van kinderontwikkeling. Je kunt 24 uur per dag kijken, volledig reclamevrij.

Zo’n leuke Zender van de Maand heeft natuurlijk een toffe prijsvraag. Je kunt namelijk voor je kind een van de vijf driewieler/loopfietsjes winnen. Het houten fietsje is ideaal voor baby’s vanaf 1 jaar. Met een paar simpele handelingen bouw je de driewieler eenvoudig om naar een loopfiets en andersom. Jarenlang plezier gegarandeerd!

Meedoen? Vul het formulier in en wie weet wordt jouw kind een eindbaasje met een stoere houten fiets. 

De actie is verlopen

De actie loopt tot en met 30 juni 2019| Actievoorwaarden

Dit zie je op BabyTV:

Chef Momento

Chef Momento heeft een restaurant, drie augurken-vriendjes en een vaste gast, Perfecto, die elke dag het restaurant bezoekt met een verrassing in zijn mand. Het lukt Momento altijd iets heerlijks te maken met wat Perfecto heeft meegebracht, ook al lijkt het soms alsof de chefkok het niet helemaal snapt. De show inspireert kinderen om nieuwe soorten eten te proberen die goed voor ze zijn.

Chef Momento
Charlie and the Shapes

Charlie and the Shapes

Laat je kinderen nieuwe concepten leren met hulp van het derde seizoen van Charlie and the Shapes. Charlie blijft zijn gevormde vrienden helpen met hun problemen en speurtochten door zijn vormvrienden te veranderen in nieuwe real-life-objecten.

Big Bugs Band

In deze geanimeerde series geeft een groep beestjes een unieke muzikale uitvoering voor de mededieren in het bos. Elk insect speelt een ander instrument en de mededieren improviseren, dansen en zingen mee terwijl de kijkertjes kennis maken met verschillende muziekstijlen, waaronder samba, jazz, hiphop en meer.

The Bugs Band

Meer Movies & Series XL:

Empty list (select items)