Ontmoet je helden van PAW Patrol bij Nick Jr.

Ontmoet jij je helden van PAW Patrol?

Nick Jr. is in april Zender van de Maand

Maak je kinderen in april blij met Zender van de Maand Nick Jr. Ze kijken de zender op kanaal 306 en maken ook nog eens kans op een meet-and-greet met hun helden van PAW Patrol.

3 april 2018 - 11.00 uur

Nick Jr. is dé zender voor kinderen van 2 tot 6 jaar. Met grappige en leerzame series, fantastische verhalen en knotsgekke karakters, die kinderen wijzer maken. En dat ook nog in een veilige en betrouwbare omgeving. Je kinderen zien PAW Patrol, Wallykazam!, Shimmer & Shine, Rusty Rivets en Blaze en de Monsterwielen bij Nick Jr. Zijn ze klaar voor een leerzaam avontuur?

Meet-and-greet

April is een bijzondere maand. Niet alleen omdat Nick Jr. Zender van de Maand is, maar omdat precies daarom we een mooie prijsvraag hebben. Zijn je kinderen fan van PAW Patrol? Dan is dit de prijsvraag waar ze heel blij van worden. Want ze maken kans op een exclusieve meet-and-greet met Chase, Marshall of Skye, de pups van PAW Patrol. Hoe vet is dat?

Waar ontmoeten ze hun helden? Dat verzinnen we samen: gewoon thuis, op je kinderfeest, op de sportclub of op school. Dan is het ook nog feest voor hun vriendjes. Dus doe mee met de prijsvraag en maak kans op heel veel blije kindergezichten.

Actievoorwaarden

Prijsvraag

Ontmoet de pups van PAW Patrol!
De prijsvraag is verlopen. We nemen contact op met de winnaars.

Shimmer & Shine 

Tweelinggeestjes Shimmer & Shine creëren onbedoeld magische chaos terwijl ze juist de wensen van hun beste vriendin Leah proberen te vervullen. Samen zijn ze sterker.

Shimmer & Shine zie je elke dag om 8.05 uur

Shimmer & Shine
PAW Patrol
PAW Patrol

De zes heldhaftige pups Chase, Marshall, Rocky, Rubble, Zuma en Skye werken samen met hun leider Ryder hard om de bewoners van Adventure Bay te beschermen.

Elke dag om 7.15 uur, met vanaf 23 april allemaal nieuwe afleveringen 

Wallykazam!

Volg de avonturen van de trol Wally en zijn huisdier, het draakje Norville. Wally en zijn vriendjes brengen woorden tot leven en leren kinderen nieuwe Engelse woorden.

Elke dag om 15.35 uur, met vanaf 16 april een hele hoop nieuwe afleveringen 

Wallykazam!
Rusty Rivets
The Rusty Rivets

Rusty en Ruby verzamelen en recyclen samen met hun zelfgemaakte vriendjes de Barrels allerlei oude onderdelen en maken er technische hoogstandjes van.

Elke dag om 8.40 uur ‘s ochtends

Nick Jr. is onderdeel van het Movies & Series XL pakket. Kijk van 1 tot en met 30 april zonder extra kosten naar de zender op kanaal 306 of via de Ziggo GO app.