Viceland

VICELAND op Ziggo kanaal 26

VICE is overal waar jij bent: online, mobiel, in print en nu ook op tv b ij Ziggo met VICELAND. Met lifestyle en cultuur, voor en met jou, van over de hele wereld.

Bekijk de trailer:
Viceland
Dit is VICELAND

Jij staat centraal bij VICELAND. Dat deed je al bij het magazine VICE en op Vice.com. Je vraagt je misschien af waarom, want is een magazine en een website nog niet genoeg? Nu kun je VICE kijken op alle schermen die je gebruikt, waarbij op de tv-zender VICELAND natuurlijk video centraal staat. En video, dat kijk je natuurlijk. Midden in de nacht filmpje kijken in de McDonalds. In de spits in de trein serieschranzen, of gewoon een keertje thuis loungend VICELAND kijken. Dat kan nu allemaal.

VICELAND programma's
De kracht van verhalen

Wat mag je verwachten? Alles wat je bezighoudt, en alles wat je meestal niet te zien krijgt bij de grote zenders. Denk cultuur, denk lifestyle, met creatieve programma’s speciaal voor jou. Niet-vertelde verhalen over bijzondere mensen die bijzondere dingen beleven. Van heksen tot helderzienden, van fashion tot fellatio, van gadgets tot gezonde groente.

VICELAND
OOK VIA ZIGGO GO

VICELAND

zie je bij Ziggo op kanaal 26