Programma Ziggo TV

Programma Ziggo TV

Met dj-liveshows en streams

Een concertbezoek zit er voorlopig niet in en ook je festivaltent kan opgeborgen blijven. Maar als jij niet naar een festival kan, dan brengen we het feestje bij je thuis. Kijk naar de leukste muziekregistraties en live-events op onze eigen Ziggo TV (kanaal 13).

Update: 12 november 2020

Kijktips Ziggo TV

Bekijk de muzikale tips van kanaal 13.

WE OWN THE NIGHT TV

Iedere zaterdagavond | 20.00 tot 01.00 uur

WE OWN THE NIGHT TV verandert je woonkamer zaterdagavond in een club. Met de beste dj’s waan je je voor even op je favoriete event. Volg de beste (internationale) dj’s van 20.00 tot 01.00 uur live op Ziggo TV kanaal 13. Ga er lekker voor zitten, pak een drankje en maak de vloer vrij: wij brengen het feestje bij jou thuis.

We Own The Night

Housefanatics

Iedere donderdagavond | 20.00 tot 22.30 uur

Houseliefhebbers opgelet! We trakteren je iedere week op een clubavondje voor de buis. Housefanatics wordt gepresenteerd door het gelijknamige dj/mc-duo bestaande uit Maron Hill en Micky Hurts. Zij hebben flink wat jaartjes ervaring in de housescene en delen hun passie voor housemuziek met jullie via hun wekelijkse programma. 

Iedere week hebben ze 2 dj’s/producers te gast die je vertellen wat je altijd al van ze wilde weten, die je tips geven over de beste muziek en die natuurlijk een heerlijke set voor je draaien. Micky en Maron sluiten af met een eigen set en bij elkaar ben je 2,5 uur onder de pannen. Zet je tv lekker hard en bouw een feestje thuis, of zet Housefanatics aan op je werk of je bbq-avond! 

Programma Ziggo TV
TV