Programma Ziggo TV

Programma Ziggo TV

Met dj-livestreams en meer muziek bij je thuis

Een concertbezoek zit er voorlopig niet in en ook je festivaltent kan opgeborgen blijven. Maar als jij niet naar een festival kan, dan brengen we het feestje bij jou in huis. Kijk naar de leukste muziekregistraties en live-events op onze eigen Ziggo TV (kanaal 13).

Update: 22 mei 2020

Kijktips Ziggo TV

Bekijk de muzikale tips van kanaal 13.

Spinnin' Home Sessions

Vrijdag 22 mei | 21.00 tot 1.00 uur

In de rij voor de dixies? Iemand die op je tenen staat tijdens het dansen? Nee hoor, daar heb tijdens de Spinnin' Home Sessions geen last van. Klaar voor een dansmarathon in je eigen woonkamer? Kijk en dans mee met Spinnin’ Records op Ziggo TV kanaal 13.

Laura van Dam
Laura van Dam staat bekend om haar melodieuze housesound. Ze heeft de laatste maanden veel lof ontvangen voor haar recente releases ‘Runaway’ en ‘SkyFly’. Beide nummers zijn uitgebracht via DOORN Records. Laura zal ze vast gaan spelen in haar set. Dat belooft een goed begin van je weekend te worden.

Sander van Doorn
Sander van Doorn is de labelbaas van DOORN Records en houdt zich naast zelf draaien en muziek produceren de laatste jaren bezig met het zoeken naar nieuw talent voor het label. Vandaag heeft hij een speciale ‘Best of DOORN’-set voorbereid waar hij de bekendste tracks van het label gaat draaien.

FaderX
FaderX bestaat uit drie Italiaanse dj’s die de laatste jaren hard aan de weg timmeren. Met releases op onder andere Protocol, Warner, Hexagon en DOORN laten ze hun diverse sound horen en dat zal ook zeker terugkomen in hun set.

Promise Land
De Italiaanse dj-groep Promise Land heeft meerdere succesvolle tracks en twee grote tours door de Verenigde Staten en Azië op hun naam staan. Het duo behoort tot de top van de Italiaanse dancescene en sluit je vrijdagnacht af met een klapper van een set.

Tijd Wie
21.00 uur Laura van Dam
22.00 uur  Sander van Doorn
23.00 uur FaderX
00.00 uur Promise Land

Nicky Romero Presents: Protocol x ADE

Zaterdag 23 mei | 18.55 tot 20.00 uur

Elk jaar host Nicky Romero de jaarlijkse ADE showcase 'Nicky Romero Presents: Protocol x ADE’ vanuit de Melkweg Amsterdam. Deze explosieve showcase uit 2015 zit vol goede vibes, hedonistisch genot en alleen de allerbeste progressieve dance. Met als special guests: Afrojack & Martin Garrix. Gewoon op Ziggo TV kanaal 13.

We Own The Night

Zaterdag 23 mei | 20.00 tot 1.00 uur

WE OWN THE NIGHT TV verandert jouw woonkamer zaterdagavond in een club. Met de beste dj’s waan jij je voor even op je favoriete event. Volg je favoriete dj's tot en met zaterdag 30 mei van 20.00 tot 1.00 uur live op Ziggo TV kanaal 13.

Benieuwd naar de line-up van zaterdag 23 mei? Check 'm hieronder:

Green Tree
Deze ervaren nieuweling stond al op bijna elk festival wereldwijd. Tegenwoordig doet hij dat onder de naam Green Tree met zijn brede house sound. Wedden dat jij niet stil kan blijven staan op zijn TreeHouse-sound?

The Partysquad
Al meer dan 10 jaar zet The Partysquad clubs en festivals op zijn kop. Door unieke samenwerkingen met onder andere Major Lazer, M.I.A. en Afrojack en hun hits ‘Rampeneren’, ‘Ik Ga Hard’ en ‘Helemaal Naar De Klote’ maken ze van jouw huis hun volgende festival.

FeestDJRuud
Vanaf zijn 16e laat FeestDJRuud een spoor achter van polonaises en onvergetelijke herinneringen. Met een heerlijk mix van stijlen zoals hip-hop, happy hardcore, swingbeat en house is er voor iedereen wat te genieten. Zorg je zelf voor de confetti?

Paul Elstak
Er is geen feest waar Paul er niet voor heeft gezorgd dat iedereen helemaal los gaat. Door hits als Rainbow in the Sky, Kind van de Duivel, Turbo zorgt hij dat jij niet meer van je tv vandaan te krijgen bent. Zet je drankje alvast klaar en zorg dat je erbij bent, want dit wil je niet missen.

Tijd Wie
20.00 uur Green Tree
21.15 uur  The Partysquad
22.30 uur FeestDJRuud
23.45 uur Paul Elstak
WE OWN THE NIGHT TV

Spinnin' Home Sessions

Zondag 24 mei | 21.00 tot 23.00 uur

In de rij voor de dixies? Iemand die op je tenen staat tijdens het dansen? Nee hoor, daar heb tijdens de Spinnin' Home Sessions geen last van. Klaar voor een dansmarathon in je eigen woonkamer? Kijk en dans mee met Spinnin’ Records op Ziggo TV kanaal 13.

ASCO
Tomorrowland, Ultra Miami en EDC Las Vegas; de muziek van ASCO is op festivals over de hele wereld te horen. En op deze zondag gewoon bij jou in je huiskamer te beluisteren. Met zijn innovatieve sound, wat tussen een aantal genres inzit, weet hij het festivalpubliek op te zwepen en mee te nemen in het ritme. Deze digitale set zal vast niet anders zijn.

David Tort
Een van de meest invloedrijke Spaanse dj’s ter wereld: David Tort. Deze veteraan werkt al meer dan 15 jaar aan zijn sound en heeft remixes voor Tiësto, David Guetta en Bob Sinclar op z’n naam staan. De perfecte afsluiter voor op je zondagavond.

Tijd Wie
21.00 uur ASCO
22.00 uur  David Tort

Tijdelijk extra veel op tv

Muziekzenders voor jong en oud

Tot en met maandag 1 juni is er een groot aantal extra tv-zenders beschikbaar voor Ziggo klanten met digitale tv. Van gouwe ouwen tot top 40 en van klassiek tot hits voor kids: met de extra muziekzenders valt er voor iedereen thuis wat muzikaals te beleven. Benieuwd waar je zenders als TV538, Nick Music, TV Oranje en Mezzo op je tv vindt? Check het extra zenderoverzicht.

Programma Ziggo TV
TV