Vier Halloween met Ziggo

Vier Halloween met Ziggo

Met de hele maand oktober heel veel griezeligheden

Pompoen-alert! Op 31 oktober is het Halloween. Kun je niet wachten? Kijk dan de hele maand oktober gratis naar het spookachtige Investigation Discovery op kanaal 123. Wil je nóg meer Halloween? Bij Ziggo kijk je de engste films en series, zoals horrorsensatie Hereditary (vanaf 25 oktober), het nieuwe seizoen van The Walking Dead en nog veel meer. Dat wordt nagels bijten.

Ghostober bij Investigation Discovery

Investigation Discovery is dé crimezender én de nieuwe werkgever van voormalig politiewoordvoerder Ellie Lust. De zender vertelt waargebeurde misdaadverhalen. Als kijker kruip je in de huid van de dader, het slachtoffer een politierechercheur of forensisch expert. Hoe heeft het zover kunnen komen!?

Om alvast lekker in de Halloween-stemming te komen kijk je in oktober gratis naar Ghostober bij Investigation Discovery op kanaal 123. Jaag tussen 23.55 en 1.00 uur naar spoken op je beeldscherm, zoals in The Dead Files en Paranormal Lockdown. 

The Walking Dead is terug

In het negende seizoen van The Walking Dead proberen de groepen in een vredige nieuwe wereld een samenleving op te bouwen maar zo vredig als het lijkt is het niet.

Je ziet de seizoenspremière vanaf dinsdag 9 oktober 22.00 uur alleen bij FOX op kanaal 11, gratis voor Ziggo klanten.

Vier Halloween met Ziggo
Halloween Baking Championship

Halloween bij TLC

Bij Halloween hoort natuurlijk ook lekker eten. In TLC’s Halloween Baking Championship mogen de beste banketbakkers van Amerika de griezeligste baksels maken. Van spinnencupcakes tot heksenkoekjes. Je ziet het tijdens de marathon op zaterdag 27 oktober van 12.25 uur t/m 16.00 uur. 

En wie aan eten denkt bij Halloween kan natuurlijk niet om de pompoen heen. Die komen in de mooiste vormen langs in Halloween Wars, een wedstrijd waarbij de lekkerste horrorhapjes gemaakt worden met pompoenen. Halloween Wars: maandag 29 oktober t/m woensdag 31 oktober om 14.15 uur. 

TLC kijk je op kanaal 21, gratis voor Ziggo klanten.

Horror huurfilms:

Hoe kan ik films en series kijken bij Ziggo?
Hoe kan ik films en series kijken bij Ziggo?

De mogelijkheden op een rij 

Bij Ziggo kun je eenmalig films huren, vers uit de bioscoop. Of kijk zo vaak je wilt films en series als onderdeel van een abonnement. Hoe het precies werkt?